Hlavní obsah

Tělové krémy proti známkám stárnutí pomáhají. Musejí mít však správné složení

Foto: eucerin.cz

Proces stárnutí zvrátit či zastavit nelze. Je ovšem možné jej výrazně zpomalitFoto: eucerin.cz

Co je zásadní v péči proti stárnutí? Správné složení kosmetických přípravků v každodenní rutině. Současným trendem není stárnutí zastavit, což je ve skutečnosti nemožné, ale cílem je tento proces co nejvíce zpomalit. Co je smart aging a proč by ho měla znát každá žena?

Článek

Během života se naše kůže potýká s negativními vlivy, jako je sluneční záření, stres, nedostatečný pitný režim, špatná životospráva či nevhodný jídelníček. S přibývajícím věkem také klesá produkce kyseliny hyaluronové. V tu dobu je možné vypozorovat první známky stárnutí pokožky, jako je výskyt pigmentových skvrn, snížená elasticita kůže, pokožka celého těla začíná ztrácet hydrataci, objevují se začervenání nebo skvrny. Proces stárnutí zvrátit či zastavit nelze. Je ovšem možné jej výrazně zpomalit. A o tom je trend, který je znám jako smart aging.

Věděli jste, že…?

Pokud máte pokožku velmi suchou, boj s pigmentovými skvrnami či celkovou pružností pro vás bude o něco složitější. Kůže se totiž v porovnání se smíšeným či mastným typem pleti pomaleji obnovuje.

Žádný stres a pořádná skincare

Stejně jako se s přibývajícími roky snažíme udržovat v kondici a mít pozitivní přístup k životu, můžeme to samé udělat i pro svou pokožku. Můžeme tak předejít jejímu nevratnému zestárnutí dříve, než by k němu vůbec muselo dojít. Nestačí však jen dodržovat správný pitný režim.

Foto: eucerin.cz
Více

Dermokosmetická řada pro zralou pokožku Hyaluron-Filler na rozdíl od běžné anti-aging péče obsahuje přidané účinné látky, které zvyšují efekt samotné kyseliny hyaluronovéFoto: eucerin.cz

Komerční sdělení

Dobijte se skutečně účinnými látkami

Objevte dermokosmetickou řadu pro zralou pokožku Hyaluron-Filler, která na rozdíl od běžné anti-aging péče obsahuje přidané účinné látky, které zvyšují efekt samotné kyseliny hyaluronové. Hyaluron-Filler + Elasticity rozšířila sortiment o první přípravek tělové péče: Tělový krém s omlazujícím účinkem Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity. Unikátní složení tohoto tělového přípravku bylo vyvinuto s ohledem na tři hlavní potřeby stárnoucí kůže, které se nesou v duchu smart aging:

  1. Zlepšuje pružnost díky obsaženému arctiinu. Ten stimuluje produkci pro kůži tolik důležitého kolagenu a obnovuje oslabené pojivové tkáně v buněčných stěnách. Arctiin je aktivní složka přírodního původu získávaná z plodů lopuchu.
  2. Složení s patentovaným thiamidolem podle klinických a dermatologických studií viditelně redukuje výskyt pigmentových skvrn, a zanechává tak sjednocenou a zářivou pokožku. Thiamidol je složka patentovaná značkou Eucerin v Německu.
  3. Obsažená kyselina hyaluronová kůži intenzivně zjemňuje a hydratuje. Napomáhá také zmírňovat výskyt jemných linek a vrásek.

Díky účinným látkám v Tělovém krému s omlazujícím účinkem Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je pokožka sjednocená, pevnější a omlazená.

97 procent uživatelek potvrzuje: Zlepšuje pružnost a pevnost pokožky*

Pro dosažení požadovaného výsledku aplikujte tenkou vrstvu krému a jemně jej vmasírujte do pokožky. Pro dosažení těch nejlepších výsledků používejte krém pravidelně denně ráno a večer, maximálně však dvakrát za den.

Foto: eucerin.cz

Klinické a dermatologické studie prokazují velmi dobrou účinnost Foto: eucerin.cz

Tip: Klinické a dermatologické studie prokazují velmi dobrou účinnost a kožní snášenlivost u všech typů pokožky.

Anketa

Podle čeho vybíráte dermokosmetické produkty pro stárnoucí pokožku?
Vždy dbám na správné složení. Kosmetické produkty musí obsahovat skutečně účinné látky.
19,5 %
Rád/a zkouším novinky na trhu. Podmínkou je však ověřená značka podložená klinickými a dermatologickými studiemi.
32,8 %
Žádné nepoužívám.
47,7 %
Celkem hlasovalo 256 čtenářů.

*Míra potvrzení spotřebitelek z uživatelské studie, která probíhala 4 týdny se 130 ženami.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám