Hlavní obsah

Silvestr celebrit: Co měly hollywoodské krásky na sobě?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Než půlnoční obloha odhodila svůj temný háv a odhalila velkolepou světelnou show, vybuchla nejedna petarda i v šatnících hollywoodských celebrit. Kde slavily slavné krásky a co měly na sobě?

Článek

Bujné přípravy na poslední večírek roku se nevyhnuly nikomu, kdo si chtěl slavnostní okamžik vychutnat plnými doušky. Ať už se jednalo o kostýmovou party zpěvačky Taylor Swift (29) nebo ztřeštěnou jízdu na saních bulvárních kamarádek Kim Kardashian (38) a Paris Hilton (37), o módní výstřelky rozhodně nebyla nouze.

Maškarní bál

Met Gala v newyorském Metropolitním muzeu umění, oscarová party Vanity Fair, noc strávená v klubu Studio 54 a v uplynulých letech i oslavy Dne nezávislosti pořádané Taylor Swift – to vše jsou mejdany navždy vepsané do americké historie. Populární zpěvačka se ale navíc zasloužila i o jednu z nejobdivovanějších silvestrovských akcí. Přítomní hosté se oblékli do kostýmů svých hrdinů z dětství a magický večer mohl začít.

Foto: Profimedia.cz

Hostitelka Taylor Swift (29) reprezentuje mořskou pannu Ariel, herečka Blake Lively (31) ztvárnila Dorotku z Čaroděje ze země Oz a modelka Gigi Hadid (23) očarovala v převleku Mary Poppins. Dorazila i maska Audrey Hepburn, Posh Spice, Popelka, Frida Kahlo, Avril Lavigne nebo třeba lovec krokodýlů Steve IrwinFoto: Profimedia.cz

Extravagantně

Umělec, rapperská superstar a rodák z Kanady Drake (32) si pro poslední večírek v roce vybral klub Delilah's ve městě West Hollywood. Spolu s ním oslavovala i jedna z nejlépe placených manekýnek současnosti Kendall Jenner (23). Na party zvolila kalhoty z lesklé kůže a neonově zelený top australské značky I.AM.GIA (prodává se za 55 eur), do kterého se okamžitě zamilovalo tisíce modelčiných fanoušků. Svůj outfit dovedla k dokonalosti masivními smaragdovými náušnicemi a oční linkou v barvě halenky. Extravagantní model sice není pro každou příležitost a jen málokdo by jej uměl obléknout, americké krásce se však celkový look povedl na jedničku. Její sestra Kylie (21) vsadila na černou barvu a minimum látky. Jediným překvapením snad byly modré vlasy. Ale na Silvestra? Proč ne.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Sestry Kendall a Kylie Jenner se extravagance rozhodně nebojíFoto: Profimedia.cz

Silvestr ve sněhu

Dědička hotelového impéria Paris Hilton a bývalá účastnice nejsledovanější reality show Kim Kardashian vklouzly do nového roku opravdu originálním způsobem. Na sáňkování v Aspenu si Kim (38) vzala elegantní bílé šaty, které doplnila o trendy „ošklivé tenisky”. Paris (37) naopak obula lodičky na vysokém podpatku, které zvýraznily oversized pletený svetr. I když zde o praktičnosti oblečení nemůže být řeč a holkám nejvíce sluší jejich úsměv, v módní policii by rozhodně nepropadly.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Kim a Paris si volné dny na horách rozhodně užilyFoto: Profimedia.cz

Jaký model se nejvíce líbil vám?

Reklama

Načítám