Hlavní obsah

Silvestrovské outfity. Pozor na ně!

Foto: Thinkstock

O silvestrovské noci bývá zábava více odvázanáFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krajky, flitry, výrazné barvy, volánky, sexy výstřihy, hluboké rozparky a vysoké podpatky. To vše se skvěle hodí na silvestrovský večírek. Ve správných šatech můžete být hvězdou večera! Pokud ale podceníte „bezpečnost“ outfitu, může z toho být pořádný trapas. Proto si následující „kousky“ na sebe raději neberte…

Článek

Na večírcích, obzvláště těch silvestrovských, se hodně tančí a dost často i hodně pije. Proto při výběru vhodného oblečení myslete nejen na to, jakých tanečních kreací jste schopná vy, ale i vaši přátelé. A také počítejte s tím, že přestože vy nápor alkoholu zvládnete se ctí, ostatním se to podařit nemusí. A chování lidí „v náladě“ bývá velmi nevyzpytatelné…

Top na zavazování

Tyhle kousky vypadají skvěle. Obzvlášť jestli máte postavu, která je hodna chlouby. Topy, které se zavazují za krkem, případně i na zádech, a drží jen na malou mašličku, jsou ale dost riskantní. Co napadne vašeho opilého kamaráda jako první? Samozřejmě vám šňůrku v nestřežené chvíli jedním pohybem rozváže. „Tohle se mi stalo, a přestože dneska už na to vzpomínám s úsměvem, tehdy mě to příliš nepobavilo. Nejsem žádná stydlivka, ale stát uprostřed parketu bez trička nebylo úplně příjemné,“ vzpomíná na svůj „trapas“ šestadvacetiletá Mariana.

Sukně na tělo

Máte štíhlé nohy, vypracovaný zadeček a ploché bříško? Tak to máte nejspíš v oblibě upnuté minisukně. Ale i na ně pozor! Nejde až tak o jejich délku, ale spíš o jejich pružnost. Těsná upnutá sukně z neelastického materiálu totiž zavání „velkým třeskem“. Stačí se na parketu trochu víc rozdovádět a všichni spatří, jaké jste si na večer zvolila spodní prádlo. Pokud si tak tento model nechcete odpustit, pro jistotu věnujte velkou péči i výběru kalhotek. Aby ten případný trapas měl alespoň styl.

Pozor na materiál

Ne vše je takové, jak se na první pohled zdá. I zcela nenápadné bílé tričko či blůzička vás můžou zradit. Některé materiály, které na běžném světle nevěstí žádný problém, se pod stroboskopem mění v extra průhlednou látku, která lehce strčí do kapsy i háčkovanou záclonu. Pokud nenosíte podprsenku, na tohle si vážně dejte pozor. „Měla jsem úplně obyčejné bílé, pravda - poněkud tenčí, tričko. Tančila jsem a děsně mě to bavilo. Všichni se kolem mě točili, tleskali mi a povzbuzovali mě. Až po chvíli mi došlo, že vůbec nejde o tanec, ale o to, že díky stroboskopu jsem tam byla jako nahá. To tričko bylo úplně průsvitné a já jsem neměla ani podprsenku. Tu už teď pro jistotu nosím vždycky,“ vypráví čtyřiadvacetiletá Karolina.

Top bez ramínek

Tento druh svršku patří k oblíbeným večírkovým modelům. A spoustě žen vážně sluší. Ale hodí se spíš na chvíle, kdy nemáte v plánu nijak velkou pohybovou zátěž. Zásadní pravidlo v tomto případě je jasné: V tomhle topu rozhodně neskákejte! Po pár poskocích totiž může váš super top skončit na místě pásku, což nejspíš ocení přítomní muži, vy už ale asi méně. Trochu bezpečnější jsou korzety, ale i tak je lepší být ve střehu. Z těch zase dost často „něco“ vylézá…

A jaká silvestrovská oslava čeká vás? Co si vezmete na sebe? Zažily jste někdy podobný trapas? Podělte se s námi o své zážitky v diskusi pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám