Hlavní obsah

Sex pro pokročilé aneb To nejlepší, co můžete zažít při milování vestoje

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Reklama

Téměř žádné nároky na prostor, chlípnost a předurčenost nejen k rychlovkám. To jsou milostné pozice vestoje. Jak si při nich co nejvíc užít? Bavte se různorodostí a zahrajte si na něžné přepadení!

Článek

V posteli to znáte. Ale co třeba v předsíni, v koupelně nebo ve spíži? Pokud vás s partnerem přepadne náhlá a naléhavá touha, stačí přitisknout se ke zdi, nebo jako oporu využít pevně zavřené dveře. Právě v tom tkví kouzlo milostných pozic vestoje – jsou nesmírně variabilní. Už i vy máte svoji oblíbenou? Pokud ne, třeba jste jen nenašli ten správný fígl…

Stabilita a bezpečnost především!

„Pokud žena není o trochu vyšší než muž, mohou být takzvaná podlomená kolena nepříjemně namáhavá. V takovém případě poslouží srovnané telefonní seznamy, které umožní dosáhnout těch správných výškových proporcí. Docela příhodnou výšku má obvykle spodní schod na schodišti. Ale opatrně! Často se během orgasmu stane, že vám nohy velmi ochabnou a poklesnou. Může to vést k nešťastným nehodám,“ popisuje v jedné ze svých příruček britský sexuolog a sexuální poradce Glenn Wilson z londýnského Institutu psychiatrie.

Zdůrazňuje, že nejbezpečnější je opřít se proti zdi nebo nějakému jinému pevnému objektu či předmětu. „Při sexu ve volném stoji se nezapomeňte pokrčit v kolenou a navzájem se podpírat,“ ještě dodává odborník, podle něhož jsou klasické pozice vestoje – ať už zády, nebo čelem k partnerovi – dobrou průpravou pro pokročilejší sex.

Skok z výšin, který stojí na důvěře

„Jakmile zvládnete základní techniky, jež zahrnuje milování vestoje, můžete se pustit do přemisťování. Muž musí být dostatečně silný a mít dobře vyvinutý cit pro rovnováhu. Vy mu nejprve ovinete jednu nohu kolem hýždí, poté jej oběma nohama pevně sevřete kolem pasu. Zbytek váhy vašeho těla spočívá na sepnutých pažích, jimiž objímáte muže kolem krku,“ popisuje jednu z obtížnějších variací.

„Jste-li dostatečně trénovaní sportovci, můžete uvolnit své sevření kolem milencova krku a padnout dozadu, takže zůstanete hlavou dolů a nohama vzhůru,“ navrhuje Glenn Wilson. Při této pozici se vám do hlavy nahrne krev, takže orgasmus bude intenzivnější. Partnerovi však musíte stoprocentně věřit! Že by zkouška vašeho vztahu? Dost možná… V případě, že si na něco takového (zatím) netroufáte, začněte pěkně pozvolna.

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Při milování vestoje prožijete intenzivní orgasmus a navíc zapracujete na vzájemné důvěřeFoto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Nevidím tě, ale cítím tě!

Postavte se a nechte milence, aby vám „dýchal na krk“. A pak zkuste tip britské sexuoložky Tracey Cox. „Když se k vám partner zezadu přitiskne, předkloňte se, až se prsty dotknete země. Milenec při této poloze může do vás pronikat tak hluboko, tak to jen jde. Dobře uděláte i tehdy, když se chvíli před tím hýžděmi budete třít o jeho penis a varlata,“ doporučuje ve své knize Žhavý sex.

Tohle se dá praktikovat klidně i ve sprše, kdy namydlené klíny krásně kloužou. Při partnerově příchodu zezadu se taky dá hrát hra typu „nevědomky přistižena“ nebo „přepadena“.

Z volného stoje můžete přejít třeba k variaci, kdy poodstoupíte od stěny, natáhnete ruce, abyste si zajistily stabilitu, a ve finále se ohnete v pase. Vyvrcholení bývá pro ženu velmi intenzivní, neboť penis v této poloze stimuluje hodně citlivou oblast pochvy. Milenec má zároveň volné ruce ke dráždění zbytku vašeho těla. Zvlášť ňadra si zaslouží zvýšený zájem, neboť bradavky směřující „dolů“ jsou více prokrvené, tudíž citlivější. Doopravdy tohle zažijete při nějaké z klasických poloh? Jen těžko…

A co taková extrémní stimulace klitorisu? Otočte se čelem k milenci a obejměte ho rukama i nohama. Jakmile vás bude držet v náruči, může dojít k zasunutí penisu. I když je poloha fyzicky náročná a nedá se v ní vydržet dlouho, váš klín si přijde na svoje. Hloubka pronikání střední, klitoris drážděn silně. Za ty tři minuty (jeho) nepohodlí to snad stojí, ne?

Máte chuť uvedené pozice vyzkoušet? 

Reklama

Načítám