Hlavní obsah

Skvělá vychytávka pro vaše nákupy

Reklama

Cestou z práce jste se zastavila pro čerstvé pečivo a něco k večeři, a teď stojíte ve frontě u kasy a znovu řešíte staré známé dilema: kartou, nebo v hotovosti? Máme pro vás chytré řešení: zaplaťte bezkontaktně! Tuto novinku už objevily statisíce klientů České spořitelny a nemohou si ji vynachválit.

Článek

„Bezkontaktní kartu znám ze zahraničí, tak jsem se na ni těšila. Když platím kartou, už nemám u pokladny provinilý pocit, že zdržuji lidi, kteří stojí za mnou,“ shrnuje své pocity pětatřicetiletá asistentka Irena P., jedna ze spokojených držitelek bezkontaktní karty.

Už dnes můžete bezkontaktně zaplatit v řadě obchodů. Nová sukně v C, lístky do kina v Cinema City, vitaminy v lékárně Dr. Max, rychlý nákup ve SPARu či v Kauflandu. Bezkontaktně tam pořídíte všechny nákupy.

Jednoduché, rychlé, bezpečné

Jak bezkontaktní kartou zaplatíte? V obchodech, které jsou označeny symbolem čtyř vlnek, stačí přiložit bezkontaktní kartu ke speciálnímu terminálu, kde se ozve „píp“… a máte nakoupeno. To je vše. Žádné zadávání PIN, žádné přepočítávání drobných v dlani. Během chvilky odcházíte s nákupem.

„Bezkontaktní technologie je služba, která jednoznačně zvyšuje komfort našich klientů,“ říká ing. Miloslav Křečan, ředitel kartového centra České spořitelny. Bezkontaktní kartu mohou získat všichni noví klienti České spořitelny, ti dosavadní se jí dočkají při nejbližší automatické výměně debetní karty Visa.

S bezkontaktní kartou se rychle spřátelíte. Spolehlivě poslouží a je bezpečná. Sice při placení nezadáváte PIN, ale kartu u pokladny vůbec nedáte z ruky, a navíc vás chrání limit 500 Kč. Při vyšších částkách zaplatíte také bezkontaktně, už ale musíte zadat PIN. Navíc v případě odcizení a prokazatelného zneužití karty, dojde-li k němu při bezkontaktní platbě bez zadání PIN, získáte peníze zpátky. To s hotovostí z ukradené peněženky se nesetkáte už nikdy.

Síť bezkontaktních obchodů se rychle rozrůstá

Dobrá zpráva je, že se stále zvyšuje počet obchodů, kde můžete bezkontaktně zaplatit. Už dnes jsou to řetězce SPAR, INTERSPAR, pražské Kauflandy, potraviny Flosman, C, bauMax, knihy Dobrovský, kina Cinema City a síť lékáren Dr. Max.

A začátkem června přibylo OBI a supermarkety Billa a Penny Market. Tuto skvělou vychytávku se tedy rozhodně vyplatí mít v kapse. S bezkontaktní kartou zaplatíte bez stresu, pohodlně, bezpečně, a hlavně rychle. Více se dozvíte na www.jakplatitkartou.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám