Hlavní obsah

Skvělý dárek: Rámečky na fotky 5krát jinak

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Zbylo vám doma pár starých nevyužitých rámečků na fotky nebo se vám třeba u některých rozbilo sklo? Nevyhazujte je! Ukážeme vám, jak je krásně ozdobit a znovu využít například jako milý dárek.

Článek

Chystáte letos svatbu nebo hledáte drobný osobní dárek pro nevěstu? Anebo chcete potěšit maminku a darovat jí hezkou fotku ke Dni matek, který se slaví už za týden? Ozdobte netradičně rámečky a zasaďte do nich krásné fotky. Budou vypadat romanticky i roztomile a rodinu, nevěstu či blízké určitě potěší.

Metalické zdobení

Starší rámeček můžete vylepšit nalepovacími páskami washi – mají různý dekor, vzoreček i barvu. Vybrali jsme metalickou pásku, která vypadá slavnostně, a proto se takový rámeček hodí jako skvělý dárek. Pásky fungují jako barevná izolepa a usnadní vám tím pádem práci s lepením.

Foto: Tomáš Rubín

Rámeček můžete dozdobit srdíčky, mašlí či zlatými hvězdičkami – přilepte je tavnou pistolíFoto: Tomáš Rubín

Zlaté kamínky

Zbyly vám doma z nějakého tvoření zlaté dekorační třpytky či jemné kamínky? Nasypte je do talíře, rámeček natřete lepidlem z tavné pistole a rychle ho obtiskněte do kamínků. Vytvoří 3D vzor a budou se krásně třpytit.

Foto: Tomáš Rubín

Starý dřevěný rámeček vylepšete třpytivými kamínkyFoto: Tomáš Rubín

Rozkvetlý rámeček

Velmi oblíbené jsou velké fotorámy na rodinné či partnerské fotky, kterých si můžete vystavit hned několik najednou. Zkuste jim ovšem vtisknout vylepšenou podobu pomocí umělých květů – jednoduše je přilepte tavnou pistolí.

Foto: Tomáš Rubín

Květinový rám můžete darovat mamince, babičce i novomanželům k svatběFoto: Tomáš Rubín

Nadýchaný tyl

Svatební fotky si vystavení zaslouží a rám jim můžete vyšperkovat třeba růžovým tylem. Stačí látku nastříhat na proužky a kolem dokola zavázat na mašličky. Zkuste střídat barvy a skvěle bude vypadat i samotná bílá.

Foto: Tomáš Rubín

Tylový rámeček je velmi romantický a k svatební tematice se mimořádně hodíFoto: Tomáš Rubín

Hravé bambulky

Také vaši maminku vždy potěší fotky vnoučat? Zarámujte je vesele: rámeček polepte barevnými dekoračními bambulkami, které zakoupíte v jakémkoli papírnictví.

Foto: Tomáš Rubín

Barevné bambulky vypadají velice roztomileFoto: Tomáš Rubín

Máte doma také nevyužité rámečky? Plánujete je vylepšit?

Reklama

Načítám