Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku Kamily Nývltové: Miluje volné oblečení

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Zpěvačka Kamila Nývltová (31) nás nechala nahlédnout do svého šatníku a předvedla oblíbené módní kousky. Zajímá vás, co ráda nosí, které značky preferuje a v čem se cítí nejlíp?

Článek

Příležitostí, kam se vyfiknout, zpěvačce Kamile Nývltové (31) kvůli koronaviru značně ubylo. Proto jsme jí prý udělaly radost, že se mohla svým novým kostýmkem, který v její skříni trpělivě čeká na své první vystoupení, pochlubit alespoň nám. Požádali jsme ji totiž, aby nám předvedla svůj styl a ukázala oblíbené outfity i doplňky.

Ze zpěvačky pekařkou

Kamila žije v Praze a přišla kvůli pandemii koronaviru o práci. Zpívá především v divadlech – působí jako sólistka Divadla Broadway, Hybernia a Hudebního divadla Karlín a také vystupuje s kapelou na různých společenských akcích a koncertech. V současnosti jí však ze života zpěvačky zůstalo jen točení klipů a učení zpěvu on-line.

Svou pěveckou kariéru tak trochu vyměnila za novou vášeň, kterou se stalo pečení. O Vánocích prý dokonce doma u rodičů upekla asi 200 kilo cukroví. „Trávím teď hodně času s rodinou v Podkrkonoší, kde peču, běžkuju a chodím hodně na túry. Tatínek se mi směje, prý by v Praze koukali, v jakém oblečení tu sportuju,“ prozrazuje zpěvačka.

My jsme ale Kamilu navštívili v jejím pražském bytě. Mezi řečí si posteskla, že nemá své outfity kam unosit. Její přítel, který vyměnil práci fitness trenéra za práci v covidovém centru, se jen pousmál, a řekl jí, že si bude muset ještě chvíli počkat. A tak nám zpěvačka své oblíbené kousky ukázala alespoň na focení.

Vše musí být volné

Přestože je Kamila Nývltová štíhlá jako proutek a mohla by si dovolit leccos, svěřila se nám, že nemá ráda obepnuté oblečení, které podle ní hned odhalí každou drobnou nedokonalost. Týká se to především šatů a svršků.

První outfit, který ji prý vystihuje a má ho velmi ráda, proto obsahuje volnou bílou košili značky Zara. Ta příjemně koresponduje s černými koženkovými legínami a koženou bundou. A protože si podpatků při vystoupeních jinak užije dost, ve svém volnu preferuje pohodlí například v podobě pestrých chunky tenisek na platformě.

Foto: Tomáš Rubín

Tento ležérní outfit obléká Kamila na běžné nošeníFoto: Tomáš Rubín

Mezi další skvosty v jejím šatníku patří volně střižené šaty značky Bella Donna, které občas doplní páskem a vysokými kozačkami či teniskami. A v zimě se neobejde bez svého umělého kožíšku, v neotřelé zelenkavé barvě, značky Orsay.

Foto: Tomáš Rubín

Zpěvačka nosí ráda šaty od značky Bella DonnaFoto: Tomáš Rubín

Na vystoupení v kostýmku

Při pěveckých vystoupeních uvidíte Kamilu nejčastěji v kalhotovém kostýmku. Cítí se v něm prý nejlépe. Proto nám také představila svůj nejnovější přírůstek ve sbírce, který ještě neměl tu čest zazářit společně se zpěvačkou na koncertě. Ke kostýmům pak zpěvačka nejčastěji obouvá lodičky. „Nejvíc lodiček a sandálků mám od značky Aldo, která snoubí eleganci s originalitou za příznivou cenu.“

Foto: Tomáš Rubín

Kostým značky Zara doplnila lodičkami značky Aldo, které má nejradějiFoto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Mezi její oblíbené doplňky patří zajímavé boty na podpatkuFoto: Tomáš Rubín

Milovnice klobouků

Kamiliny outfity doplňují často klobouky. Doma jsou pečlivě uschované v krabicích, a když jsme je chtěli všechny vidět, musela zpěvačka sáhnout po štaflích. Nejvíc preferuje českou značku Tonak. „Mám od nich i slamáky na léto, ale pro ty už nelezu,“ dodala Kamila se smíchem.

Pokud jde o šperky, zaujala nás její tajná skříňka se zrcadlem plná různých náhrdelníků, náušnic a prstenů. Ty už si ale prý téměř odvykla nosit, takže jsou zde schované, kdyby někdy náhodou přišel znovu jejich čas.

Foto: Tomáš Rubín

Její sbírka klobouků je velmi pestráFoto: Tomáš Rubín

Podobnou sbírku klobouků najdete také u modelky Kateřiny Sokolové (31) i Taťány Gregor Brzobohaté (33).

Reklama

Načítám