Hlavní obsah

Sladké grilování: Dejte šanci lahodnému ovoci!

Foto: David Kadlec

Pusťte se s Martinem a Zuzkou do grilování ovoce!

Jablka se skořicí, dokonalým krémem a mandlovou drobenkou. Opilý ananas naložený v rumu a třtinovém cukru. Anebo pikantní papája, která vás překvapí a zcela odzbrojí. Všechno na grilu. Sbíhají se vám sliny? Dnes vám prozradíme, jak všechny tyhle dobroty připravit!

Článek

Máte rádi sladké? Nemusíte se ho vzdávat ani při letním grilování! Přemluvil jsem Martina Hniličku, který je kuchařem v Céleste Restaurant v Tančícím domě v Praze, aby se s vámi společně se svou manželkou Zuzkou podělil o několik vyzkoušených, a hlavně dobrých receptů. Všechny jsem ochutnal a jsou naprosto famózní. Ananas, papája i jablka. Inspirujte se recepty na videu!

Jaké sladké pochutiny doma grilujete vy? Nenechávejte si své nápady jen pro sebe, a podělte se o ně v diskusi pod článkem. Další inspiraci na letní grilování najdete v článcích Nápady na grilování: Zkuste sýry a Hříšné špízy 5x jinak!.

Děkujeme prodejně Weber World Grily Krby z Nákupní Galerie Harfa za zapůjčení grilu!

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama