Hlavní obsah
3,5
(8)
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Chystáte se na grilovačku, ale jen tak naložený kus masa už vám připadá trochu nudný? Zkuste ovoce na grilu!

20 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 1/2 ks ananasu
  • 200 g anglické slaniny
  • 1/4 hrnku chilli omáčky
  • 3 lžíce hnědého cukru
Článek

Postup

01.

Ananas pokrájejte na kousky o velikosti sousta, a každý pak obalte kouskem slaniny. Zafixujte párátkem a pomocí mašlovačky potřete směsí chilli omáčky (nejlépe domácí srirachy) a hnědého cukru.

02.

Pečte v troubě na pečicím papíře, nebo z obou stran na grilu, dozlatova.

TIP: Pro jemnější nátury použijte místo chilli omáčky raději kečup.

Reklama

Související témata:

Načítám