Hlavní obsah
3,0
(3)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pěkně vyuzená a prorostlá slanina dodá těstovinám chuť a vám energii, přidejte už jen hrášek a fazole a máte hotovo.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 150 g mraženého hrášku
  • 1 dl hovězího vývaru
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
  • 200 g anglické slaniny
  • 1 ks červené cibule
  • 1 konzerva sterilovaných červených fazolí
  • 1 lžíce oleje
  • 1 hrst listové petržele
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. Mezitím v pánvi na troše oleje orestujte slaninu nakrájenou na kostičky a nadrobno nakrájenou cibuli. 

02.

Přidejte horkou vodou spařený hrášek a scezené a propláchnuté fazole, podlijte trochou vývaru, osolte, opepřete a krátce povařte. Směs promíchejte s těstovinami a petrželkou.

Reklama

Načítám