Hlavní obsah

Slavné dámy, které v módě stále tápou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Od slavných žen se očekává, že budou vypadat vždycky jako ze žurnálu a vynesou nejnovější módní trendy. Jenže realita bývá často jiná. Některé celebrity móda nezajímá, nebaví a jiné se v ní stále nemohou najít. Komu to sluší jen občas?

Článek

Móda je velmi subjektivní záležitost a ne každý má pro ni cit. Někteří lidé se snaží vypadat šik, ale je z toho řada neúspěšných pokusů a omylů. Jiným je to naopak úplně fuk a navlečou na sebe, co mají zrovna po ruce. A další prostě nemají vůbec žádnou sebereflexi. Kteří slavní v módě stále tápou?

Lascivní Mariah Carey (49) 

Americká zpěvačka se umí obléknout velmi dobře, ale bohužel také velmi neslušivě. Často je pro ni kamenem úrazu její ženská postava, které nechybějí křivky. V minulosti bojovala s kily navíc a mnohdy se snažila nacpat do o číslo menšího oblečení. A když se jí to podařilo, nebyla to zrovna pěkná podívaná. Ovšem právě teď prožívá štíhlejší období.

Foto: Profimedia.cz, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Tyto dvě fotografie dokazují, že nejsou černé šaty jako černé šaty. V roce 2017 si diva vyrazila v přehnaně upnutém modelu, z něhož vylézalo i to, co mělo raději zůstat skryto. Na snímek vpravo je o poznání příjemnější pohled: černé třpytivé šaty s peříčky jsou elegantní a zároveň sexy, vynesla je o rok pozdějiFoto: Profimedia.cz, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Nevyzpytatelná Kim Kardashian (38)

Velmi podobně je na tom i populární hvězda sociálních sítí – ani ona své ženské tvary neumí obléknout vždy vkusně. Snaha být za každou cenu sexy má sice kýžený efekt v podobě velké mediální pozornosti, ale zase je těžké o ní mluvit jako o dámě. Její outfity totiž často připomínají oblečení lehkých žen.

Foto: Profimedia.cz, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Šaty na fotografii vlevo nechaly letos v únoru jen málo prostoru pro představivost – celebrita v nich připomínala pracovnici erotického salonu. Umí to ale i lépe, důkazem je druhá fotografie z roku 2012: v této róbě vyrazila na filmový festival v CannesFoto: Profimedia.cz, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Zbytečně rozšířená Ewa Farna (26)

Módní styl oblíbené zpěvačky je velmi osobitý, ale ani ona se při výběru outfitu neumí občas vypořádat se svou postavou. Modely, které volí, ji mnohdy zbytečně rozšiřují. Když ji navíc fotografové zvěční z nevhodného úhlu, nelichotivý obrázek je na světě.

Foto: Profimedia.cz

Nevhodně zvolený model na vyhlášení cen Anděl 2017 udělal ze sympatické mladé ženy tak trochu neforemnou krabici. Zato rafinovaný vínový kostýmek na snímku vpravo, který zpěvačka oblékla o rok dřív na předávání hudebních cen v Polsku, byl rozhodně lepšíFoto: Profimedia.cz

Milovnice retra Katy Perry (34)

Americká hudebnice je ženou mnoha tváří, účesů i módních stylů a poslední dobou obzvlášť ujíždí na retru. Jenže to se dá dělat dobře i zle – anebo jako na houpačce. Zpěvačka září pokaždé, protože má ráda výrazné barvy, ovšem někdy jí to sluší a jindy zase ne.

Foto: Profimedia.cz

Láska k barvám a bláznivým modelům je pro nepřehlédnutelnou osobnost amerického popu typická. Oranžové šaty s velkými květinami připomínají povlak na polštář ze 70. let, zato mentolový kostýmek na snímku vpravo zachovává retro styl a zároveň je velmi vkusnýFoto: Profimedia.cz

Módní proměna Paris Hilton (38)

I bohaté společenské hvězdě se občas stane, že jí při výběru oblečení ujede ruka špatným směrem, a pak působí lacině, přeplácaně, vyzývavě nebo moc růžově. Ovšem v posledních letech se stále častěji ve společnosti objevuje v dobře poskládaných outfitech nebo krásných robách.

Foto: Profimedia, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Modrá sice blondýnkám sluší, ale dvoudílný obleček, který si kráska vzala v roce 2003 na předávání cen MTV, se moc nepovedl. Moc hezkými doplňky nejsou ani „vysmažená“ pokožka a trčící žebra. Snímek vpravo byl pořízen o deset let později na akci proti AIDS ve Francii – a už to byla o poznání jiná písnička, blondýnka se představila jako elegantní dámaFoto: Profimedia, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Nic není ztraceno! Ani Victoria Beckham to s módou neuměla a dnes je z ní obdivovaná módní ikona. Podobným vývojem prošla i Jennifer Lopez: Jak se z princezny nevkusu stala královna smyslné elegance?

Reklama

Načítám