Hlavní obsah

Slavné krásky bez make-upu. Poznali byste je?

Foto: Profimedia

Heidi Klum je topmodelka a dokonalý make-up je jejím pracovním nástrojem. Jak vypadá bez něj? To najdete níže v článkuFoto: Profimedia

Reklama

Jsou to slavné krásky. Znáte je v nádherných róbách, s dokonalým účesem a make-upem. Co když se ale objeví tak, jak je příroda stvořila? Jak vypadají hvězdy bez make-upu?

Článek

Vždy vypadají úchvatně. Líčení, účes, šaty, vše musí být dokonalé. Jsou to hvězdy a fotoaparátům a kamerám potřebují naservírovat své dokonalé já.

Co když je ale někdo vyfotí jen tak bez make-upu, když jdou třeba pro rohlíky? A pozor, některé slavné krásky jsou tak odvážné, že fotky, na nichž jsou bez špetky líčidla, zveřejňují samy na sociálních sítích. Kdo je krásný i bez šminek? Koho byste ani nepoznali? Posuďte sami.

Přírodní Gwyneth

Pravda, blondýnky mají v tomto směru trochu nevýhodu, a herečka Gwyneth Paltrow (43) není výjimka. Bez líčidel je i ona trochu mdlá, tak nějak obyčejná, ale nám se líbí její úsměv. A také odvaha za to, že její fotky bez make-upu nejsou úlovkem paparazzi, ale na sociální síť je s hrdostí vyvěsila sama herečka.

Foto: Profimedia

Gwyneth Paltrow je typ, který šminky prostě potřebuje. Ale na pláži s dcerkou jde o jiné věci než o dokonalý vzhledFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

A tohle je Gwyneth v plné parádě a s make-upemFoto: Profimedia

Dokonalá modelka Heidi

Heidi Klum (42) je supermodelka. Na přehlídkovém mole je jako doma, ví, jak se tvářit, jak pózovat. K její práci patří i dokonalé líčení. Ale i bez šminek je tahle kráska prostě úchvatná.

Foto: Profimedia

Heidi Klum vypadá nádherně i bez líčidel, příroda byla k téhle modelce opravdu štědráFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

S make-upem je pak Heidi už vyloženě chodící dokonalostFoto: Profimedia

Mladinká Millie

Troufáme si říct, že realitní hvězdička a manželka rappera Professora Greena (31) Millie Mackintosh (26) vypadá nalíčená stejně krásně jako bez make-upu. Možná i proto nemá problém fotky svého přírodního já zveřejnit na sociálních sítích. V její prospěch ale hraje především mládí, v šestadvaceti prostě člověk vypadá líp než ve čtyřiceti.

Foto: Profimedia

Millie Mackintosh nevypadá bez šminek vůbec špatně, ale vděčí za to určitě i svému mládíFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

A takhle vypadá nalíčená MillieFoto: Profimedia

Neuvěřitelná Sofía

Sofía Vergara (43) je nejspíš zázrak přírody. Její věk by jí hádal málokdo, ale když se podíváte na její fotku bez make-upu, máte pocit, že je to ještě -náctiletá dívenka. Tahle herečka by měla na líčidla možná zapomenout, bez nich vypadá ještě lépe než s nimi.

Foto: Profimedia

Sofía Vergara vypadá bez make-upu jako -náctiletá dívenkaFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sofía s make-upem je krásná, ale vypadá staršíFoto: Profimedia

Ošklivka Tyra

Zato herečka a modelka Tyra Banks (41) je Sofíin pravý opak. Tahle dáma by měla s make-upem snad i spát. Bez něj totiž moc dobře nevypadá, a to je řečeno velmi mírně. Málokdo by v té nevýrazné mulatce s vypoulenýma očima poznal sexy krasavici Tyru.

Foto: Profimedia

Tyra Banks by se měla líčit povinně, tohle není moc hezký pohledFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

To je ale rozdíl! Kdo by v téhle krásce poznal nenalíčenou Tyru?Foto: Profimedia

Usměvavá Hilary

Herečka Hilary Swank (41) je důkazem toho, jak i minimální množství šminek může ženě pomoci. Bez make-upu vypadá jako obyčejná čtyřicátnice odvedle. Když si ale sjednotí pleť make-upem, přidá jemnou rtěnku a pár tahů řasenkou, je z ní nádherná žena. Přesně takhle má líčení fungovat.

Foto: Profimedia

Takhle vypadá Hilary Swank bez jakýchkoli šminek. Není to zlé, ale ani žádná parádaFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Přitom stačí jen velmi jemné líčení a z Hilary je kočkaFoto: Profimedia

Blonďatá Kirsten

Americká herečka Kirsten Dunst (33) je další ukázkou toho, že blondýnky prostě potřebují líčidla víc než tmavovlásky. Bez make-upu je Kirsten vyloženě mdlá, takových holek potkáte v ranním autobuse několik. S líčidly je z ní ale úplně jiná žena.

Foto: Profimedia

Kirsten Dunst je typická blondýnka, která bez líčidel vypadá poněkud mdleFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Přitom s make-upem je Kirsten celkem výraznáFoto: Profimedia

Sexy Alicia

Herečka Alicia Silverstone (39) je bez make-upu úplně obyčejná. Takových žen potkáváte na ulici tisíce, a hvězdu byste v ní hledali jen těžko. Ale když se namaluje, oblékne sexy šaty a nahodí jeden ze svých typicky rošťáckých úsměvů, muži nejspíš tají dech.

Foto: Profimedia

V Alicii Silverstone bez šminek byste slavnou herečku poznali asi jen těžkoFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

A v takovouhle krásku se Alicia promění, když se namalujeFoto: Profimedia

Tak co? Která ze slavných dam potřebuje šminky nejvíc?

Reklama

Načítám