Hlavní obsah

Slavní, kteří nezrají jako víno? I to se děje! Víme komu!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzhled je pro herce a zpěváky velmi důležitý, vedle talentu je to jejich hlavní pracovní nástroj. Proto se o sebe velmi pečlivě starají. Jenže ne všichni. O kom se rozhodně nedá říct, že zastavil čas?

Článek

Ta zraje jako víno! Chci její recept na elixír mládí! Vypadají se synem jako bratři! Většina herců a hereček o sebe pečuje, mají osobní trenéry, striktní jídelníček a dopřávají si omlazující kůry. A obyčejní smrtelníci jim pak závidí bezchybnou postavu a obličej bez vrásek.

Ale jsou i tací, kteří působí mnohem skutečněji. Souboj s věkem nevyhrávají na plné čáře, trochu nebo více přibrali, přišli o nějaký ten vlas a ve tváři je znát, že mají něco za sebou. I přesto, že někteří se snaží působit, že jsou mladší, než ve skutečnosti jsou. Gladiátor, hvězda Šestého smyslu i láska Toma Cruise. Ale vlastně je to v pořádku. Ukazuje nám to reálný život.

Russell Crowe (56)

Australský herec nikdy nebyl vnímán jako hezoun či playboy, spíš si hýčkal image zarostlého sympaťáka, který nemá na břiše pekáč buchet, ale má charisma. V posledních letech ovšem rezignoval na vzhled víc než je zdrávo, často je k vidění úplně zarostlý a váha mu jde viditelně nahoru. Na rozdíl od hereckých kolegyň se tím nijak netrápí a nedostatkem nabídek na zajímavé role netrpí. Již není gladiátorem, ale například obézním Rogerem Ailesem (†77), zakladatelem televizní stanice Fox News, v seriálu Nejsilnější hlas (2019).

Foto: Profimedia.cz

Když hrál v oscarovém Gladiátorovi (2000) platil ještě za idola. Ač už to ale dnes není žádný štramák, stále před kamerou excelujeFoto: Profimedia.cz

Haley Joel Osment (32)

Pamatujete roztomilého chlapečka s děsivými vidinami v Šestém smyslu (1999)? Proslavil se v jedenácti letech, a i když jej nepotkalo prokletí dětských hvězd v plné parádě, úspěch již neobhájil. Má za sebou i zatčení za řízení pod vlivem alkoholu a velké role se mu vyhýbají. Je to ale trochu podivín, má rád role zlých hochů, chová ještěrky, nosí vousy, aby nebyl tak snadno k poznání, a ač je to mladý chlapík, má zaděláno na obezitu. Přesto se o něm ví, že je to veselá kopa.

Foto: Profimedia.cz

Jestli se na bývalé dětské hvězdě něco nezměnilo, tak úsměv. Sympaťák to byl a jeFoto: Profimedia.cz

Matthew Perry (51)

Vtipný Chandler byl jedním ze šestice seriálových přátel. Ovšem již v průběhu natáčení měnil vzhled a ne vždy to byla velká hitparáda. Kolísala mu váha, bylo znát, že bojuje se závislostmi na alkoholu a lécích. V současné době se na něm kromě dřívějšího zhýralého životního stylu projevuje i podlomené zdraví a deprese. Herec rozhodně na čerstvého padesátníka nevypadá.

Foto: Profimedia.cz

Býval to usměvavý vtipálek, když hrál v Přátelích (1994–2004), dnes je na něj trochu smutný pohledFoto: Profimedia.cz

Kelly McGillis (63)

Oceňovaná herečka mimo jiné zazářila jako Charlie, láska pilota Mavericka ve filmu Top Gun (1986), ale když bylo oznámeno pokračování filmu o elitních pilotech, její jméno se v obsazení neobjevilo. Proč? Jak řekla sama herečka, důvodem je, že je stará, tlustá a vypadá na svůj věk. A to Hollywood neodpouští. Pravda je taková, že její dávný herecký partner, Tom Cruise (58), patří mezi ty, kdo na svůj věk nevypadají. A pak by srovnání v její prospěch dobře nedopadlo.

Foto: Profimedia.cz

Že kdysi krásná blondýnka dnes vypadá na svých 63 let? Ale to je přece v pořádku!Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohan (34)

Jedna z dětských hvězd, které rozjely kariéru, ale nevyhnuly se jim ani problémy se zákonem a odvykací kúry. Ve filmu Past na rodiče (1998) okouzlila v dvojroli roztomilými pihami a sladkým úsměvem, a posléze z ní vyrostla sexy zrzka. Bohužel si začala s drogami, měla opletačky se zákonem a náročný životní styl se jí vepsal do tváře. Patří ale k těm ženám, které jeden den vypadají jako na pokraji zhroucení a druhý den jim patří červený koberec.

Foto: Profimedia.cz

V dvojroli dvojčat byla roztomilá, v současnosti to hraje spíše na sexy strunu a někdy to trochu přepískneFoto: Profimedia.cz

Madonna (62)

Kdyby se podařilo vědcům vyrobit elixír mládí, Madonna bude stát ve frontě jako první. Provokativní zpěvačka s věkem bojuje všemi možnými i nemožnými způsoby. S pomocí mladých milenců se snaží samu sebe oklamat, že jí se stárnutí netýká. Jak sama říká, mladí lidé jsou mnohem dobrodružnější a její vrstevníci nevrlí morousové s pleší. Ona na sobě dře, cvičí, drží diety, koupe se v ledu a pije prý i vlastní moč. Možná by neškodilo trochu se uvolnit...

Foto: Profimedia.cz

Svůj sex-appeal a ženství uměla zpěvačka vždy prodat. A že její příspěvky na sociálních sítích neodpovídají věku? To je přece záměr!Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám