Hlavní obsah

Snadné počty, překvapivý výsledek: Co na vás prozradí číslo křestního jména?

Foto: Profimedia

Myslíte si, že víte, jací doopravdy jste? Zjistěte, zda se shodnete s charakteristikou vašeho činného čísla!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Numerologie dokáže na čísla, a poté na vibrace převést vlastně všechno – třeba vaše křestní jméno. Spočítejte si podle jednoduchého návodu své činné číslo a zjistěte, co o vás vypovídá.

Článek

Činné číslo představuje číslo vašeho křestního jména. Hovoří o tom, jací doopravdy jste hluboko v nitru, jaká je vaše pravá podstata. Ať už se navenek tváříte jakkoli. Jak si můžete své činné číslo vypočítat?

Jednoduše. Stačí vzít plnou podobu svého křestního jména, napsat si ji na papír a pak pod jednotlivá písmena sepsat čísla z naší tabulky. Na diakritiku, háčky a čárky, neberte ohledy, tato písmena mají stejnou hodnotu jako ta bez ní.

Následně čísla sečtěte. Pokud vyjde dvouciferné číslo, sečtěte ho znovu, dokud nebudete mít číslo jednociferné.

Příklad: KATEŘINA = 2 + 1 + 2 + 5 + 9 + 9 + 5 + 1 = 34 = 3 + 4 = 7

A co výsledná čísla znamenají?

1 – Vynalézavost

Jednička o vás říká, že si dokážete poradit, když se dostanete do úzkých. Jste trochu individualisti, neradi si říkáte o pomocnou ruku, radši si na vše přijdete sami. Máte sklony k podrážděnosti a věčně napjaté nervy, právě z toho, jak pořád chcete dokazovat svou samostatnost. Zpomalte, všichni o vaší chytrosti a šikovnosti vědí!

2 – Laskavost

Základním stavebním kamenem vaší osoby je mírná dobrota a laskavost, jsou ve vás hluboce zakořeněny. Jste citliví a jemní, občas můžete vypadat až křehce, ale zdání klame. Nesnášíte nesoulad, disharmonii a hádky, které vám způsobují velký stres. Občas není těžké vás rozplakat.

Foto: Profimedia

Dvojka je laskavá a nesnáší hádkyFoto: Profimedia

3 – Přizpůsobivost

Jste velmi flexibilní osoba, která se dokáže obratně přizpůsobit jakýmkoli podmínkám a fungovat v nich na sto procent. Vlastně vám změny vyhovují a rutina vás z dlouhodobého hlediska děsí. Trojka poukazuje na vaši šikovnost a manuální zručnost, nese s sebou logické myšlení a pochopení komplexních problémů.

4 – Zodpovědnost

Vaší základní charakteristikou je vaše rozumnost a chladná hlava, kterou dokážete zachovat za všech okolností. Často se staráte o druhé, umíte přijmout zodpovědnost. Jste mistrovskými plánovači, zorganizujete cokoli. Občas máte problém s vyjádřením emocí, jak slovně, tak jakýmkoli jiným způsobem.

5 – Zvědavost

Chcete vědět – všechno, nejlépe hned. Máte v sobě neuhasitelnou touhu po informacích, zajímá vás vlastně všechno. Pětka znamená bystrost a přirozenou inteligenci, jste vyloženě studijním hloubajícím typem. Často k tomu patří problémy s autoritami a neschopnost projevit respekt.

6 – Něha

Jste jemnými bytostmi, která špatně snáší extrémy všeho druhu. Máte v sobě jakýsi vnitřní klid, který dokážete přenášet i na druhé, kolem sebe nějak mimoděk nastolujete rovnováhu. Pokud vás ale z ní někdo vychýlí, máte sklony k emoční nestabilitě a časté podrážděnosti. V životě potřebujete soulad.

Foto: Profimedia

Šestka má velkou trpělivost, ale když jí takzvaně bouchnou saze, nechtějte být u tohoFoto: Profimedia

7 – Intuice

Máte neobyčejnou schopnost předvídat věci, váš vnitřní hlas je hodně silný a obvykle se vyplácí ho poslechnout. Kromě toho jste jako sedmičky dost empatičtí a dokážete se vcítit do druhých, to vaší předvídavosti jen pomáhá. Rádi máte svoje tajemství a občas to s nimi dokážete až přehánět.

8 – Energičnost

Jste velmi živí a energií nabití, neradi se s věcmi dlouho pářete a mažete, nebojíte se udělat finální rozhodnutí. Patří k tomu i značná netrpělivost, odpověď na všechno chcete mít nejpozději včera. Některé svým tempem doslova děsíte.

9 – Věrnost

Pokud je na světě ideální přítel, jsou to devítky. Jste vždy loajální a za všech okolností zachováváte slíbenou věrnost, přátelství je pro vás tou nejvyšší hodnotou, vlastně vztahy obecně. Je na vás spolehnutí a druhý s vámi může počítat v každém případě. Devítky vždy drží slovo.

Jaké číslo vyšlo vám? A co to o vás vypovídá? Našli jste v našem článku svoji nejniternější vlastnost, která vás utváří?

Reklama

Související témata:

Načítám