Hlavní obsah

Sníh a mráz? Nevadí, ohřeje vás partner!

Reklama

Paní Zima si dala na čas, už se nám však opět ukazuje v plné síle. Zpříjemněte si mrazivé večery se svým milým a zahřejte se dobrou večeří, koupelí ve dvou nebo společně strávenými chvílemi v ložnici!

Článek

Nemusíte chodit do drahé restaurace, do kina ani do wellness centra, ale skvělé romantické rande si můžete užít i v klidu domova. Nenechte vzájemný vztah vychladnout a postavte se zimě s láskou a vášní!

Láska, jak známo, prochází žaludkem, a tak se ani váš romantický večírek neobejde bez dobrého jídla, pití a pěkně nazdobené tabule. Ideální prostor pro takovou báječnou večeři vám nabízí jídelní set Fenix, jehož rozměrný stůl poskytuje dostatek místa pro všechny talíře, skleničky i nezbytné hořící svíčky. Vaše stolování se pak klidně může protáhnout i na delší dobu, protože při sezení na bytelných pohodlných židlích se budete pořád cítit jako v bavlnce.

Těšte se na to, až miláček ocení vaši snahu, a nezapomínejte, že i dovedně vybrané a připravené pokrmy a nápoje dokážou navodit tu správnou jiskřivou atmosféru. Díky rozložitelné desce stolu navíc už nikdy nebudete mít starosti s pohoštěním hostů i v případě nějaké větší návštěvy.

Základem vášnivé noci je večeře, podávaná na láskyplně vyzdobené tabuli!

Nabourejte zažité stereotypy a okořeňte si váš večer společnou koupelí. Napusťte vanu, přidejte vonný olej nebo pěnu, ponořte se do horké vody a oba naplno příjemně relaxujte. Vychutnávejte si chvíle pohody, obklopeni stylovými skříňkami koupelnového setu Absolon, které dokážou vaši koupelnu proměnit v oázu klidu a pohody a skýtají dostatek místa pro uložení všech osušek, ručníků a ostatních potřeb. Blahodárná voňavá lázeň ve stylově vybavené koupelně vás oba rozehřeje, očaruje vaše smysly a připraví na dlouhou noc.

Dopřejte si pohodovou relaxaci v koupelně, vybavené originálním nábytkem!

Další scénář romantického večera po skvělé večeři a úžasné koupeli ve dvou už je více méně jasný. Abyste si vášnivé chvíle opravdu užili, neobejdete se bez kvalitního lůžka, jakým je třeba čalouněná postel Sidia, nabízející spoustu prostoru a komfortu pro vaše milostné hrátky i každodenní osvěžující spánek. Výhody čalouněného čela postele ovšem oceníte nejenom při společném dovádění, ale i když se budete chtít pěkně v teple pod peřinou třeba jen dívat na televizi.

Bytelná rozměrná postel je připravená na všechny vaše smyslné hrátky

Pořádně rozproudit krev ve vašich tělech ovšem dokáže i samotné prostředí, ve kterém se nacházíte. Důkazem toho budiž kompletní ložnice Veria, schopná díky kombinaci bílé a fialové barvy vytvořit ve vašem hnízdečku lásky mimořádně útulnou atmosféru. Nábytek z této výjimečné kolekce se pyšní vysokou kvalitou zpracování, a kromě toho, že velice dobře vypadá, poskytuje také dostatek úložného prostoru nejen na šaty a prádlo. Z této ložnice se ani jednomu z vás nebude chtít ráno pryč, a to nejen po právě prožité žhavé noci.

Z ložnice, vyvedené v romantických tónech, se nebude chtít vstávat ani vám, ani partnerovi!

Kvalitní nábytek nejenom do jídelny, koupelny nebo ložnice najdete na stránkách internetového prodejce MT- nábytek.cz. Vyberte si v klidu a pohodlí svého domova a nechte se hýčkat jedinečnými službami v podobě dopravy vlastními auty až k vám, odborně provedené montáže na přání nebo možnosti vrátit zboží, pokud s ním nebudete spokojeni.

Reklama

Související témata:

Načítám