Hlavní obsah

Šokující anketa: Co muži v sexu opravdu milují?

Foto: Profimedia

Muži svými odpověďmi opravdu překvapiliFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předehra je moc nebaví, a když se dotknete jejich nádobíčka, jsou v sedmém nebi. Zhruba takovou představu mají ženy o tom, co mají muži v sexu rádi. Jenže zdá se, že je to trochu jinak!

Článek

O mužích se traduje, že mohou v podstatě kdykoli a kdekoli. Že k milování nepotřebují žádnou speciální atmosféru, žádnou zásadní stimulaci a předehře se věnují spíš z povinnosti a z lásky a slušnosti ke své partnerce. Jenže nedávný průzkum internetové seznamky pro vdané ženy a ženaté muže Victoria Milan nejsou muži zas tak „sexuálně jednoduší“, jak si ženy myslí.

Předehra? Jednoznačně ano!

Výsledky ankety, do které se zapojilo přes sedm tisíc mužských klientů seznamky, jasně říkají, že muži milostnou předehru milují! Není to pro ně žádná otravná povinnost, ale zábava. Celých 75 procent dotazovaných se totiž přiznalo k tomu, že si mazlení a jakousi přípravu na sex doslova užívají a bez ní by milování nebylo ono. Jen zbylých 25 procent mužů tvrdilo, že je předehra moc nebaví.

A pozor, ukázalo se, že předehrou nemyslí pánové jen klasické mazlení, doteky na těch správných místech, jednoduše stimulaci, která vede ke vzrušení. Řada pánů touží i po takzvané mentální stimulaci, tedy po navození sexy atmosféry, povídání si, vyznávání citů či žhavé konverzaci. Mentální předehře tak dává podle ankety přednost neuvěřitelných 68 procent mužů!

Foto: Profimedia

Že pány předehra nebaví? Omyl! Většina jich ji prý milujeFoto: Profimedia

Není jen jedno místo

Měli jste za to, že nejcitlivějším a nejvzrušivějším místem na mužském těle je oblast rozkroku? Omyl! Ve chvíli, kdy měli dotazovaní označit nejcitlivější místo na svém těle, šokujících 79 procent z nich políčko označené „genitálie“ přeskočilo!

Mužská výzbroj sice v žebříčku „nej“ míst vyhrála (označilo ji 21 procent mužů), ale drtivá většina pánů zaškrtla zcela jiné části svého těla. Dopadlo to následovně:

  • Genitálie – 21 %
  • Brada – 13 %
  • Krk – 12 %
  • Podbřišek – 11 %
  • Vnitřní strana stehen – 10 %
  • Hýždě – 8 %
  • Uši – 7 %
  • Chodidla – 7 %
  • Oční víčka – 6 %
  • Podkolenní jamka – 5 %
Foto: Profimedia

Nebojte se převzít v posteli iniciativu. I to mají muži rádiFoto: Profimedia

Chopte se iniciativy

A rozhodně neplatí ani to, že muži chtějí být pány ložnice, lovci, kteří si uloví a podmaní svou kořist. Celých 67 procent dotazovaných totiž touží po tom, aby v sexu převzala iniciativu žena. Aby ona byla tou, která odstartuje milostné hrátky a bude režírovat to, co se v posteli odehraje.

Ale pozor, téměř nikdo z dotazovaných netouží po agresivitě a projevech nadřazenosti. Pánové dali jasně najevo, že se rádi nechají řídit a splní své partnerce každé přání, ale jen když bude vysloveno s láskou, citem, přirozeně a bez většího nátlaku, a v osmnácti procentech dokonce i s humorem.

A co miluje váš partner?

Reklama

Načítám