Hlavní obsah

Muži v kuchyni: Sójové řízky, těstoviny i kuřecí maso

Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Reklama

Máte chuť na řízky ze sójového masa, kuřecí maso na jablkách a smetaně s kari nebo zapečené těstoviny? Pak jste tu správně, přesně takové recepty pro vás dnes máme. A jeden je bezlepkový!

Článek

Už půl roku vám každý týden přinášíme nápady z kuchyní našich redaktorek (a samozřejmě Michala!). Rozhodly jsme se proto, že prozkoušíme také další dva redakční muže – fotografa Petra Makovičku a kameramana Davida Agnera. Jak obstáli v souboji s Michalem? A jak tedy vypadá večeře podle našich chlapů?

Jako ženy, které v kuchyni tráví mnohdy víc času, než by samy chtěly, jsme ocenily, že se ani jeden z nich nezdráhal a hned přišli s nápady, co uvaří.

V tématu jsme jim nechaly naprostou volnost a pánové nezklamali. Vyzkoušejte řízky ze sójového masa, kuřecí maso na jablkách a smetaně s kari nebo zapečené těstoviny!

Protože je David alergický na lepek, i jeho recept je přirozeně bezlepkový. Další tipy na bezlepková jídla najdete také v článku Bezlepkové menu.

Foto: Mona Martinů

Pánové pojali souboj doslovněFoto: Mona Martinů

Jakou nejlepší večeři pro vás připravil váš manžel či partner? A co vy, pánové, jak si v kuchyni umíte poradit vy? Napište nám do diskuze.

Reklama

Související témata:

Načítám