Hlavní obsah

Miss Aerobik zacvičily s hokejisty!

Foto: missaerobik.cz

Volná disciplína Andrey ZemánkovéFoto: missaerobik.cz

Reklama

Adrenalin, krása, síla. Kdo byl poblíž finalistek Corny Linea Miss Aerobik ČR na jejich druhém soustředění, nemohl to přehlédnout. Jedna z nich ale musela z kola ven. Která?

Článek

CORNY Linea Miss Aerobik ČR 2009, to je spojení půvabu, sportu a nadšení, které bylo cítit ze všech 13 finalistek, jež se setkaly o žhavém srpnovém víkendu na druhém soustředění v hotelu Břízky u Jablonce nad Nisou. Vládla pohodová atmosféra, a to i přesto, že ve vzduchu visel otazník se jménem nepostupující dívky, která již další soustředění nenavštíví. Ale vezměme to popořadě.

Stovky metrů nad zemí

Tři náročné dny započal adrenalinový křest ohněm – paragliding, k němuž se po delším přemlouvání odhodlala i zpěvačka Heidi Janků, která se ve výšce tří set metrů blaženě rozplývala nad výhledem za podpory svého manžela kontrolujícího situaci z bezpečí země… Odtud tandemový let vypadal docela neškodně, avšak černé myšlenky ovládly každého, kdo slyšel nad hlavou nelibý zvuk přetrhnutého vodicího lana jedné ze soutěžících. Vytrénovaná kráska ale jako by věděla, jaké krkolomné pózy při dopadu zvolit, takže to obrátila ve výhodu a ještě udiveným divákům předvedla kotrmelce. Tomu se říká vytěžit ze situace, co se dá!

Dívčí válka v terénu

Tím však výčet nevšedních zážitků zdaleka neskončil. Hned po přistání poslední finalistky se vše začalo připravovat na trénink námořní pěchoty čili bootcamp. Svalnatý trenér Pavel Souček z World Class fitness si vzal celou dámskou partu pěkně do parády a prostě se rozhodl, že missky přivede na jiné myšlenky pomocí vytrvalostního běhu (což se mu i povedlo). Závěrem se pokusil všechny dívky pověsit na fotbalovou branku, ale než stihl vyzvednout i tu poslední, začátek řady se neudržel. Aby ne. To jsou nápady po takhle vyčerpávajícím zátěžovém testu, Pavle! Naštěstí i ten posléze musel uznat, že by se dívčí klan z hlediska fyzických sil klidně mohl porovnat s kdejakým profesionálním vojákem. Takže za odměnu se neponechalo nic náhodě a vhod přišla péče masérek a fyzioterapeutek z kliniky Santé. Uf, stát se CORNY Linea Miss Aerobik dá ale zabrat!

Foto: missaerobik.cz

Finalistky a Bílí Tygři v hotelu BřízkyFoto: missaerobik.cz

S hokejkami za zády

Příjemnější stránkou věci a pověstnou třešničkou na dortu byl den poslední. Sice mírná nervozita z vyřazení ovládala úsměvy některých soutěžících, ale vše vyvážela hladká přistání do náruče libereckých Bílých Tygrů, kteří odložili hokejky, a pravda, trochu v rozpacích, vrhli se do nacvičování. Je jasné, že o útoku a obraně to tentokrát nebylo… Společně s dívkami se totiž podíleli na veřejné exhibici pro televizní show, během níž byly k vidění i volné disciplíny. Jisté vášnivé kreace některých členů hokejového týmu se jevily jako velmi inspirující a zábavné, což můžete posoudit z našeho videa. Kluci do toho šli vyloženě s vervou! (Jako žena musím uznat, že bylo opravdu na co se dívat!)

Bohužel všechno má svůj konec, a tak došlo k rozloučení s finalistkou Kateřinou Šteflovou. Další dvě dívky budou vyřazeny první zářijovou sobotu ve Žlutých lázních v Praze, protože do televizního finále, které se uskuteční v prosinci v Top Hotelu Praha, jich může postoupit pouze 10. Všem tímto držíme palce a připomínáme, že profily všech soutěžích krásek najdete na www.missaerobik.cz.

P. S.: Video z akce pouze na ProŽeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám