Hlavní obsah

Soutěž: Vyhrajte lístky na Roxette!

Foto: Live Nation

Per Gessle - člen skupiny RoxetteFoto: Live Nation

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte si na populární švédskou skupinu Roxette? Její spoluzakladatel, zpěvák Per Gessle, vyráží na své první sólové turné a vy můžete být při tom. Vyhrajte v naší soutěži lístky na koncert a připomeňte si slavné hity skupiny Roxette!

Článek

Nekorunovaný král švédského popu, zpěvák, skladatel a kytarista Per Gessle má na svém kontě více než 45 milionů prodaných nahrávek. V jeho nové koncertní kapele uslyšíte i tři hudebníky z Roxette - klávesistu Clarence Ofwermana, bubeníka Pelle Alsinga a kytaristu Christoffera Lundquista. Koncem minulého roku vydal Per Gessle sólové album s názvem Party Crasher.

Per Hakan Gessle založil skupinu Roxette v roce 1988 společně se svou kamarádkou, zpěvačkou Marie Fredriksson. Na svém skladatelském kontě má Per Gessle písně jako The Sweet Hello The Sad Goodby (pro Thomase Anderse) nebo píseň Always Breaking My Heart (pro Belindu Carlisle). Pouze dvě jeho alba jsou v angličtině, ostatní v rodné švédštině. Vy jistě budete znát hit It Must Have Been Love, který zazněl i ve filmu Pretty Woman. Duo společně nevystupuje od roku 2002, kdy byl zpěvačce objeven mozkový nádor.

Kromě Osla, Varšavy, Amsterodamu či Londýna zavítá Per Gessle i do Prahy. A vy můžete na jeho koncert, který se uskuteční v pražské Lucerně už 23. dubna, vyhrát lístky. Celkem jich pro vás máme šest, vždy dvojicí lístků vyhraje 150., 400. a 1000. soutěžící, která správně zodpoví soutěžní otázku.

Lístky jsou k dostání v síti Ticketpro. Soutěžit můžete ZDE.

Reklama

Související témata:

Načítám