Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Recept jako stvořený pro milovníky česneku!

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 500 g špaget
  • 2 ks feferonek
  • 12 stroužků česneku
  • 1 hrst listové petržele
Článek

Postup

01.

Špagety uvaříte v osolené vroucí vodě na skus. Jakmile jsou těstoviny hotové, necháte si stranou jeden hrneček vody, ve které jsme je vařili a špagety scedíte. Česnek nakrájíte na plátky, které orestujete na olivovém oleji spolu s nasekanou feferonkou. Osolíte, opepříte a když je česnek zlatavý, podlijete ho odloženým hrnečkem vody ze špaget. Jen velmi krátce povaříte a s touto směsí a nasekanou petrželí zlehka špagety promícháte.

Načítám