Hlavní obsah

Jarní módní inspirace: Zapojte do hry sportovní prvky!

Foto: Marie Bartošová

Módu se sportovními prvky si vyzkoušela naše čtenářka KarolínaFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenisky, mikiny, kšiltovky a trika připomínající dresy. Tyhle kousky můžete vzít na milost i v případě, že je vám úporné cvičení cizí. Kombinace sportovních prvků s casual stylem je totiž trendy.

Článek

Obchody s vaší oblíbenou módou byste si mohly na jaře snadno splést se sportovními. Všude visí mikiny, lehké šortky nebo sukně, připomínající tenisové. V obuvi rozhodně nepřehlédnete tenisky na klínku a nejspíš jste natrefily i na spoustu kšiltovek.

Jak ale takové kousky zakomponovat do vašeho šatníku a zároveň nevypadat, že jste zrovna vyběhly z tělocvičny? Několik ukázkových variant si pro vás připravila stylistka Iva. Role modelky se zhostila čtenářka Karolína.

Sáčko trochu jinak

Jasně, na večer nebo do práce se bude více hodit klasika, k ležérnímu outfitu ale bude sáčko z teplákoviny vypadat skvěle. Stylistka ho doplnila volnými kalhotami a teniskami na klínku. Pokud tomuto tak trochu kontroverznímu trendu nefandíte, klidně je nahraďte kotníčkovými teniskami.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Mango, 699 Kč), sáčko (United Colors of Benetton, 1549 Kč), kalhoty (Sisley, 1499 Kč), boty (Calvin Klein, 2650 Kč), kabelka (Mango, 499 Kč), prsten (Topshop, 180 Kč), náramek (Topshop, 270 Kč)Foto: Marie Bartošová

Triko od sportovců

Delší triko zase připomíná dres hráčů amerického fotbalu. Karolína si ho vyzkoušela spolu se sněhově bílým oversized sakem a kalhotami. Doplňky stylistka zvolila ryze ženské – lodičky s otevřenou špičkou zdobené nýty, kabelku s řetízkovým uchem a masivní náramek.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Topshop, 725 Kč), sako (Mango, 1899 Kč), kalhoty (Mango, 699 Kč), kabelka (Humanic, 999 Kč), náramek (Mango, 499 Kč), boty (Guess by Marciano, 5350 Kč)Foto: Marie Bartošová

Kšiltovka jako doplněk

Módními kšiltovkami se pro změnu nebojte doplnit i elegantnější kousky oblečení, jako jsou šaty nebo sukně. Dobře vypadá i kombinace úzkých kalhot, podpatků, krátké bundičky nebo sáčka a právě kšiltovky. Vyzkoušet můžete také spojení, do kterého jsme oblékli čtenářku Karolínu – sukně do pasu, zkrácený top a sáčko.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sako (F&F, 699 Kč), top (Topshop, 940 Kč), sukně (Topshop, 795 Kč), kšiltovka (H&M, 399 Kč), náhrdelník (Topshop, 545 Kč), boty (Melissa, Bella Brutta, 3750 Kč)Foto: Marie Bartošová

V hlavní roli větrovka

Sportovním prvkem, ve kterém můžete na jaře běhat po městě, je pohodlná větrovka. Stylistka tentokrát vybrala černý kraťáskový overal a k větrovce Karolíně obula tenisky. Trendem budou i bundy v baseballovém stylu.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: overal (Topshop, 1085 Kč), větrovka (Adidas Originals, 2299 Kč), boty (H&M, 599 Kč), náhrdelník (Topshop, 455 Kč), náramky (H&M, 199 Kč/sada), náušnice (F&F, 69 Kč), taška (Hoss, Bella Brutta, 1819 Kč)Foto: Marie Bartošová

Inspirace tenisem a top se síťovinou

Top se síťovanými detaily po vzoru sportovních trik a sukně inspirovaná svými tenisovými kolegyněmi. Poslední varianta je odlehčená květinovou kšiltovkou a dívčími keckami. Přidat můžete i nápadný pásek nebo barevné hodinky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (H&M, 699 Kč), top (H&M, 799 Kč), kšiltovka (H&M, 249 Kč), hodinky (Adidas Originals, 1749 Kč), pásek (H&M, 299 Kč), boty (H&M, 299 Kč), kšiltovka (H&M, 249 Kč)Foto: Marie Bartošová

Co vy a prvky sportovní módy? Zařadily byste je do vašeho šatníku? Napište nám!

Styling: Ivana Pražáková

Vizáž: Lenka Holubová (MA-DA Makeup Network)

Načítám