Hlavní obsah
4,8
(4)
Foto: Radu Sebastian, Shutterstock.com

Foto: Radu Sebastian, Shutterstock.com

Aktualizováno

Srnčí maso se honosí svou minimální tučností a přitom jemností a šťavnatostí. A přesně tyhle vlastnosti ho přímo předurčují k přípravě na roštu.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 plátky srnčí kýty
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 75 ml rostlinného oleje
  • 1 sklenička leča
  • 4 plátky másla
Článek

Postup

01.

Plátky osolte, opepřete, dejtedo misky, zalijte olejem a nechte odležet. Poté maso po porcích rozdělte na čtverce alobalu a na každý dejte vidličkou trochu zeleninového leča – bez nálevu. Pokud se vám zdají plátky masa sušší, můžete přidat ještě plátek másla. Maso zabalte do balíčku a grilujte na roštu doměkka.

Reklama

Související témata:

Načítám