Hlavní obsah

Cviky pro pevnější zadek: Najdete si 10 minut 3krát týdně?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena touží mít krásné pozadí. A každý muž ho dokáže patřičně ocenit. Kulaté zadky jsou zkrátka v kurzu. Čím pevnější, tím lépe! Chcete svým pozadím ohromovat i vy? Nemusíte dřepovat hodinu denně. Postačí vám tyto tři cviky.

Článek

Hýždě jsou jednou z hlavních partií, které ženy trápí. Jak je vypracovat? Dřepy a výpady jsou jistě účinné, ale občas to chce změnu. Právě proto vám přinášíme nápady na méně známé, zato ale velmi efektivní cviky, které zvládnete kdekoli. Stačí 10 minut třikrát týdně a za chvíli pocítíte rozdíl.

Veronika Jandová, trenérka, cvičitelka a poradkyně pro zdravý životní styl, vám v následujícím videu ukáže, jak cviky vypadají, a vysvětlí, jak je správně provádět. Všechny se dají dělat doma a nepotřebujete k tomu žádné zvláštní náčiní. Kettlebell neboli ruskou činku můžete nahradit třeba pytlem s pracím práškem, jehož váhu si samy určíte.

Děkujeme Sportovní akademii Mini Heroes za poskytnutí prostoru k natáčení. Rohanské nábřeží 678/25, 186 00  Praha 8; miniheroes.cz

Zkusíte naše cviky i vy?

Reklama

Načítám