Hlavní obsah

StarDance: Bude Langerová za dřevo?

Foto: Lenka Hatašová

Aneta Langerová a její partner Michal KurtišFoto: Lenka Hatašová

Reklama

Bolestný odchod Táni Medvecké už po několika trénincích, nečekaná účast zpěvačky Anety Langerové, několikanásobné puchýře na nohách Moniky Absolonové a nevídaná líheň mladých sexy tanečníků. Tím vším se může pochlubit čtvrtá řada show StarDance, kterou za měsíc začne vysílat Česká televize. Zjistili jsme pro vás víc!

Článek

Diváci, zadejte si!

Za necelý měsíc – v sobotu 30. října – začne Česká televize vysílat čtvrtou řadu velkolepé taneční show StarDance …když hvězdy tančí. Pořadem budou tradičně provázet Marek Eben a Tereza Kostková. „Když vstoupíte do této soutěže, měli byste se připravit na neuvěřitelný tlak,“ předával své zkušenosti Marek Eben novým soutěžícím, „je to osm dlouhých soutěžních týdnů, během kterých bude většina z vás toužit, aby už konečně vypadla… To byl třeba případ Jiřího Schmitzera, který nakonec vydržel až do semifinále.“ A koho před náporem nervů a potu vlastně varoval?

Foto: Lenka Hatašová

Alexandr Hemala a Jitka Šorfová, Jitka Čvančarová a Lukáš HojdanFoto: Lenka Hatašová

Foto: Lenka HatašováFilip Sajler, Veronika Šmiková, Monika Absolonová, Václav Masaryk

Langerová už nechce být dřevo

„To, že jsem taneční poleno, si o mně myslí hodně lidí. A já vlastně taky. Jenže pro mě je to výzva, chci si to hezky vyjíst a pokusit se ostatní překvapit,“ usmívá se zpěvačka Aneta Langerová, která se svým tanečním partnerem, 21letým Michalem Kurtyšem, trénuje teprve 14 dní. Nahradila jeho původní partnerku, herečku Táňu Medveckou, jíž kolena jaksi vypověděla službu. „Ze soutěže jsem musela odstoupit, ale tanec miluju pořád a svým kolegům budu držet palce,“ přiznala trochu smutně Medvecká.

Ženský hvězdný ansábl rozšířily také herečky Jitka Čvančarová s tanečníkem Lukášem Hojdanem a Veronika Žilková. „Já vlastně zatím žádné tance neznám. Na prvním tréninku mě partner Marek Dědík učil cha-chu. Když jsem se ji poprvé pokusila zatančit sama, prohlásil, že tancuju jako jeho teta ve 3 ráno na plese,“ přiznává Žilková.

Čtyřlístek doplňuje zpěvačka Monika Absolonová s 20letým tanečníkem-zajíčkem a budoucím miláčkem ženských srdcí Václavem Masarykem. „Dělí nás sice 14 let, ale když mě Vašek učí, mám z něj obrovský respekt,“ pochlubila se svým učitelem Absolonová.

Foto: Lenka Hatašová

Pavel Kříž, Alice Stodůlková, Saša Rašilov, Karolina MajerníkováFoto: Lenka Hatašová

Foto: Lenka HatašováVeronika Žilková, Marek Dědík, Marek Eben, Tereza KostkováPánská volenka

A jak to vypadá v pánském družstvu? Na první pohled nejzdatnějším tanečníkem se zdá herec Saša Rašilov, který se těší drsné drezuře ze strany partnerky Karolíny Majeríkové. „Tati, a to jako budeš taky kroužit tou pánví?“ ptaly se ho prý dcery zděšeně, když jim účast v soutěži oznámil. Ano, bude! Kroužení pánví nacvičuje i kuchař a „kluk v akci“ Martin Sajler – tedy ne tou kuchyňskou, ale opravdu svou vlastní. „Já se vlastně celou dobu v soutěži jenom bojím. Na každém tréninku upřímně doufám, že se do 30. října naučím něco, co se bude tanci aspoň podobat.“ O to samé se bude snažit i jeho partnerka Veronika Šmiková.

I rozhlasový moderátor Saša Hemala přirovnal sám sebe k oživlému dřevu. Začal tančit v úctyhodném věku 58 let! „Naším cílem je hlavně vydržet,“ přiznala jeho partnerka Jitka Šorfová. Posledním kandidátem na krále parketu je herec Pavel Kříž. „Zatím nedokážu zkoordinovat nohy a ruce, ale to se časem třeba poddá,“ usmíval se na svou tanečnici Alici Stodůlkovou.

A co vy? Také se na letošní ročník těšíte alespoň z poloviny jako já?

Reklama

Související témata:

Načítám