Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Ze sterilizovaných paprik můžete během chvilky vykouzlit přílohu k jakémukoliv masu. Sterilované kapie můžete také nahradit pečenými paprikami naloženými v oleji. V tom případě pokrm ještě dochuťte trochou vinného octa nebo nálevem z okurek.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 150 g sterilovaných kapií
  • 4 ks kyselých okurek
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 hrst čerstvého kopru
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
Článek

Postup

01.

Sterilované kapie slijte a podle libosti je pokrájejte. Okurky nakrájejte na kostičky. Obojí spojte s olejem a polovinou nálevu z kapií. Přidejte kmín, sůl a mletý pepř, promíchejte s natrhaným čerstvým koprem a podávejte ke grilovanému masu.

Související témata:

Načítám