Hlavní obsah

Stíny do červena? S linkou! 3 zásady, aby vám to slušelo

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červeno-vínové stíny jsou trendy, ale jak je nosit? Rozhodly jsme se proto natočit manuál, jak si s nimi poradit a přitom nevypadat, jako když se chystáte na Halloween.

Článek

Na podzim máte tendenci sahat po tmavších stínech a ty rozjasňující do zlata necháváte na dně šuplíku. Právě odstíny vínové a červené, nebo jejich kombinace, jsou oblíbeným lookem jak u celebrit, tak i na módních přehlídkách. Jak je ale máte nosit my, obyčejné smrtelnice?

Vizážistka Janka Letková vám poradí, jak takto výrazné stíny udržet „při zemi“. Toho docílíte, když do vínové nebo červené barvy vnesete trochu zemitosti hnědým stínem. Zároveň se ale Janka nebála přidat na intenzitě a ukázat barvy v plné parádě. Pokud je pro vás tohle až moc, stačí se krotit s vrstvami a můžete tak vyrazit i přes den. Nicméně důležité je dodržet tři zásady, abyste nevypadaly nemocně nebo jako zombie. Jaké, to uvidíte ve videu!

Líbí se vám výrazné líčení očí? 

Reklama

Související témata:

Načítám