Hlavní obsah

Stylové oblečení, které vás finančně nezruinuje

Foto: Marie Bartošová

Držet krok s trendy nemusí stát majlantFoto: Marie Bartošová

Reklama

Rády byste doplnily šatník o pár nových kousků, ale vaše kreditka nemá pro podobné „nezbytnosti“ příliš velké pochopení? Najeďte na úsporný režim. Následující oblečky vás nejen že finančně nezruinují, ale ještě mapují ty nejdůležitější trendy jara. Dostupnou módu za vás vyzkoušela čtenářka Denisa.

Článek

Z přehlídek rovnou do vašich šatníků. Které trendy byste měly vzít na jaře na milost? A kde je sehnat za příjemnou cenu? Nechte se inspirovat.

Metalický trend

Kde se blýskalo jako o závod: Diesel, Giles, Just Cavalli, Giorgio Armani

Foto: isifa

Na foto (zleva): Kovové odlesky z přehlídky Giles a Just CavalliFoto: isifa

Kovové odlesky oslňovaly návštěvníky fashion weeků už během přehlídek pro podzim/zimu. Kdo si myslel, že tahle metalická horečka odejde stejně rychle, jako přišla, se pěkně seknul. Kovy totiž vévodily i trendům pro letošní jaro a léto. V našem modelu hrála hlavní roli stříbrná sukně do pasu, kterou opravdu nelze přehlédnout, a to nejen kvůli jejímu lesku, ale i tvaru. Stylistka Bára k ní vybrala zkrácený top, který je dalším hitem sezony (podobné topy se v hojné míře vyskytovaly u značky Dolce). Duo doplnila jednoduchým sáčkem a nápadným náhrdelníkem. Líbí?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sako (Gate, 598 Kč), sukně (H&M, 799 Kč), top (H&M, 399 Kč), náhrdelník (Camaieu, 299 Kč), boty (New Yorker, 319 Kč)Foto: Marie Bartošová

Květinové potisky

Kde to vypadalo jako na louce: Blugirl, DKNY, Diane Von Furstenberg, Peter Som

Foto: isifa

Na foto (zleva): Rozkvetlé modely předvedly značky DKNY nebo BlugirlFoto: isifa

Návrháři se shodují na jednom: květin není nikdy dost. Duo doplnila jednoduchým sáčkem a nápadným náhrdelníkem. Líbí? Na foto: sako (Gate, 598 Kč), sukně (H, 799 Kč), top (H, 399 Kč), náhrdelník (Camaieu, 299 Kč), boty (New Yorker, 319 Kč) Květinové potisky Kde to vypadalo jako na louce: Blugirl, DKNY, Diane Von Furstenberg, Peter Som Návrháři se shodují na jednom: květin není nikdy dost! Rozkvetlé oblečky se do módy vracejí pravidelně a ani tato sezóna není výjimkou. Tahle móda se přitom nehodí jen pro romantičky, důkazem budiž model, který si vyzkoušela čtenářka Denisa jako druhý. Květované šaty si totiž skvěle rozumí s kontrasty. Stylistka je skamarádila s koženkovou bundou a černými doplňky. Na foto: šaty (New Yorker, 619 Kč), náhrdelník (KappAhl, 349 Kč), bunda (Ann Christine, 1250 Kč), boty (Tally Weijl, 799 Kč), psaníčko (Gate, 298 Kč) Pastelové odstíny Kde jste je mohly vidět: Ralph Lauren, Chanel, Prada, Louis Vuitton Jemné až vybledlé odstíny letos dominují barevným trendům, pokud „pastelky“ zaujaly i vás, rozhodně se do nich nebojte jít naplno a libovolně je kombinujte mezi sebou. Stylistka Bára vybrala šeříkově fialové kalhoty, které doplnila trikem v stále oblíbenějším mentolovém odstínu. Do hry zapojila i světle žlutou, která se objevila na psaníčku, boty zůstaly v neutrální tělové. Na foto: kalhoty (New Yorker, 739 Kč), triko (Camaieu, 249 Kč), kabelka (New Yorker, 329 Kč), boty (Mixer, 950 Kč), náhrdelník (Ann Christine, 159 Kč) Sportovně, ale chic! Kdo se inspiroval v tělocvičně: Marc Jacobs, Alexander Wang, Isabel Marant, Victoria Beckham Vypadá to, že si letos dali návrháři pěkně do těla. Spousta z nich totiž našla inspiraci mezi ryze sportovními prvky. To ovšem neznamená, že byste měly vyrážet ven v tom samém, v čem chodíte běhat. Stačí se podívat na outfit, poskládaný stylistkou. Ležérní šortky a jednoduché triko doplňte „plackami“ (vybrat si můžete ve článku Boty na jaro: Tentokrát bez podpatků!), přidat můžete zajímavý náhrdelník a uvolněné sáčko. Od věci není ani velká taška, do které si klidně vejdou i ty „opravdové“ věci na cvičení. Na foto: triko (Gate, 178 Kč), kraťasy (F, 389 Kč), náhrdelník (F, 450 Kč), taška (New Yorker, 689 Kč), boty (New Yorker, 419 Kč), sako (Gate, 598 Kč) Který jarní trend vás zaujal nejvíce? Napište nám. Vizáž: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů) Styling: Bára Micajová (BACKSTAGE, škola stylistů) Jana Finferlová Rády byste doplnily šatník, ale vaše kreditka nemá pro podobné „nezbytnosti“ pochopení? Najeďte na úsporný režim. Následující oblečky vás nezruinují.)! Rozkvetlé oblečky se do módy vracejí pravidelně a ani tato sezona není výjimkou. Tahle móda se přitom nehodí jen pro romantičky, důkazem budiž model, který si vyzkoušela čtenářka Denisa jako druhý. Květované šaty si totiž skvěle rozumí s kontrasty. Stylistka je skamarádila s koženkovou bundou a černými doplňky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (New Yorker, 619 Kč), náhrdelník (KappAhl, 349 Kč), bunda (Ann Christine, 1250 Kč), boty (Tally Weijl, 799 Kč), psaníčko (Gate, 298 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pastelové odstíny

Kde jste je mohly vidět: Ralph Lauren, Chanel, Prada, Louis Vuitton

Foto: isifa

Na foto (zleva): Pastelové odstíny se objevily na přehlídce Ralph Lauren nebo Louis VuittonFoto: isifa

Jemné až vybledlé odstíny letos dominují barevným trendům, pokud „pastelky“ zaujaly i vás, rozhodně se do nich nebojte jít naplno a libovolně je kombinujte mezi sebou. Stylistka Bára vybrala šeříkově fialové kalhoty, které doplnila trikem v stále oblíbenějším mátovém odstínu. Do hry zapojila i světle žlutou, která se objevila na psaníčku, boty zůstaly v neutrální tělové.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (New Yorker, 739 Kč), triko (Camaieu, 249 Kč), kabelka (New Yorker, 329 Kč), boty (Mixer, 950 Kč), náhrdelník (Ann Christine, 159 Kč)Foto: Marie Bartošová

Sportovně, ale chic!

Kdo se inspiroval v tělocvičně: Marc Jacobs, Alexander Wang, Isabel Marant, Victoria Beckham

Foto: isifa

Na foto (zleva): Inspirace sportem podle Alexandra Wanga a Isabel MarantFoto: isifa

Vypadá to, že si letos dali návrháři pěkně do těla. Spousta z nich totiž našla inspiraci mezi ryze sportovními prvky. To ovšem neznamená, že byste měly vyrážet ven v tom samém, v čem chodíte běhat. Stačí se podívat na outfit, poskládaný stylistkou. Ležérní šortky a jednoduché triko doplňte „plackami“ (vybrat si můžete ve článku Boty na jaro: Tentokrát bez podpatků!), přidat můžete zajímavý náhrdelník a uvolněné sáčko. Od věci není ani velká taška, do které si klidně vejdou i ty „opravdové“ věci na cvičení.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Gate, 178 Kč), kraťasy (F&F, 389 Kč), náhrdelník (F&F, 450 Kč), taška (New Yorker, 689 Kč), boty (New Yorker, 419 Kč), sako (Gate, 598 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

A malý dáreček za statečnost, náš nový šátek Proženy.cz od Jakuba PolankyFoto: Marie Bartošová

Který jarní trend vás zaujal nejvíce? Napište nám.

Vizáž: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Styling: Bára Micajová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Načítám