Hlavní obsah

Stylové odhalování: Ukažte ramena v módních topech a šatech!

Foto: Greta Blumajerová

Letním trendům vévodí odhalená ramenaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tomu se říká módní revoluce! Vršky se spolčily s šaty a rozhodly se, že už nebudou nečinně zůstávat na místě. Začaly hromadně sklouzávat z ramen, a daly tak vzniknout jednomu z nejvýraznějších trendů.

Článek

No dobrá. Za příchod trendu odhalených ramen mohou ve skutečnosti návrháři, to ale nic nemění na tom, že se tyto topy a šaty dočkaly vřelého přijetí ze strany milovníků módy a ve výsledku zaplavily většinu obchodů. Podlehnete jim i vy?

Topy? Nechte je spadnout

Alespoň o kousíček! Vršků, které kompletně odhalují ramena, je všude tolik, že si zkrátka nemůžete nevybrat. My jsme se zamilovali do pastelově modrého topu, kterému to sluší v doprovodu potištěné sukně. Tou se ale limitovat nenechte – k tomuto typu vršku se hodí k i obyčejné džíny nebo šortky. Opatrné buďte při výběru prádla, na běžnou podprsenku rovnou zapomeňte. Pokud nechcete jít naostro, volte variantu bez ramínek, bandeau nebo podprsenku samodržící.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: top (Topshop, 1299 Kč), sukně (H&M, 1299 Kč), boty (Reserved, 999 Kč), náušnice (Answear, Mango, 199 Kč), kabelka (Reserved, 799 Kč), prsteny (Topshop, 299 Kč/set)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Troufnete si na barevné lodičky?Foto: archiv firem

Vklouzněte do šatů

Na obdobný způsob si můžete pořídit i letní šaty. Milujete výrazné barvy? Baví vás módní volány? Pokud jste dvakrát po sobě odpověděly ano, bude se vám líbit kousek, který má na sobě modelka. A pozor, nebudete na něj potřebovat velký rozpočet.

Než se přesunete k další sestavě, pozorně si prohlédněte i boty. K jednobarevným šatům se hodí nápadité sandálky s potiskem. Kabelku nebo psaníčko už potom volte v neutrálních tónech. Taková tělová ještě nikdy nikoho nezklamala!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Mohito, 399 Kč), sluneční brýle (Reserved, 249 Kč), kabelka (Mohito, 549 Kč), boty (Mango, 999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Kabelku v nude odstínu můžete kombinovat s téměř jakýmikoli barvamiFoto: archiv firem

Jděte na to chytře

Pokud jste si u předchozích modelů zasteskly, že se bez klasické podprsenky neobejdete, máme pro vás náhradní řešení – vršky s prostřihy! Proužek tenké látky důmyslně skryje ramínka a dojem nahých ramen nebude narušen.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: top (H&M, 499 Kč), kalhoty (Reserved, 1199 Kč), boty (Reserved, 999 Kč), kabelka (Mango, 899 Kč), náhrdelník (Mango, 599 Kč), náramky (Mango, 399 Kč/set)Foto: Greta Blumajerová

Nezapomínejte na krajku

Vracíte se k ní zas a znova? Pak je načase zvážit, jestli by váš šatník neunesl ještě jeden krajkový kousek. Sněhově bílý top se vám bude velmi snadno kombinovat a až vás omrzí výrazný náhrdelník, můžete ho nahradit nápadnými náušnicemi.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: top (Lindex, 999 Kč), šortky (Mohito, 699 Kč), boty (Answear, Mango, 299 Kč), náramky (Lindex, 129 Kč/kus), náhrdelník (Reserved, 349 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nebuďte perfekcionistky

Vždyť právě v nesouměrnosti se často skrývá ono kouzlo. Trend odhalených ramen můžete pojmout i tak, že vsadíte na asymetrický střih. A je úplně jedno, jestli půjde o černobílý overal nebo jednoduchý top, který oblečete k oblíbené sukni.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: overal (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), kabelka (Mohito, 549 Kč), boty (Marks & Spencer, 1799 Kč), náramek a prsteny (H&M, 249 Kč/set)Foto: Greta Blumajerová

Líbí se vám móda odhalených ramen? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám