Hlavní obsah

Čtenářky modelkami: Takhle sluší trendy móda 38leté Monice!

Foto: Greta Blumajerová

Roli modelky si tentokrát vyzkoušela naše osmatřicetiletá čtenářka MonikaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Ženy různých věkových kategorií a nositelné, cenově dostupné oblečení. V našem seriálu vám servírujeme trendy, které můžete z fleku zařadit do vašeho šatníku. I když nejste -náctileté profesionální modelky.

Článek

Osmatřicetiletou Moniku jsme vybrali ze zástupu odvážných čtenářek, které se nám na focení hlásí. Kromě toho, že skvěle vypadá, je také neuvěřitelně milá a umí péct hříšně dobré koláčky (ano, těmi nás na focení uplácela :-)). Monika má šestiletou dceru, takže se, asi jako většina maminek, jen tak nezastaví. Do výběru jsme proto zařadili tenisky, polobotky, kotníčkové boty bez podpatků a celkově ležérní, pohodlné kousky.

Boyfriendy? V tomto podání ano!

Máte za to, že boyfriendy nemají v šatníku dospělé ženy co dělat? Pokud milujete jejich uvolněnost, není důvod se jim vyhýbat. Džíny nicméně doporučujeme vykompenzovat ženskými prvky a ideálně i podpatky. Chcete znát přesný recept na osvědčenou sestavu? Namíchejte boyfriendy s lodičkami, sakem a proužkovaným trikem.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: boyfriend džíny (Lindex, 999 Kč), triko (Lindex, 699 Kč), sako (Marks & Spencer, 2199 Kč), boty (Reserved, 1099 Kč), kabelka (Reserved, 749 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Boyfriend džíny jsou v kurzu už několik sezon. A nejlépe vypadají s podpatkyFoto: archiv firem

Komfort a styl v jednom

Pohodlná móda může mít nejrůznější podoby. Dobře se budete cítit i v příjemné bavlněné sukni, kterou můžete spárovat s obyčejným tričkem. Dvojici dotáhněte k dokonalosti pomocí křiváku a šněrovacích polobotek. Super úlovkem je také aktovka s popruhem uvnitř. Když budete potřebovat uvolnit ruce, jednoduše ji přehoďte křížem na rameno.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: sukně (Lindex, 699 Kč), triko (Lindex, 399 Kč), koženková bunda (Mohito, 1499 Kč), boty (Reserved, 1099 Kč), kabelka (Mohito, 799 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Vaše druhá kůže

Vyhýbat se nemusíte ani kůži, potažmo kožence. Když si pořídíte obdobnou sukni, motorkářku připomínat nebudete. A to i v případě, že k ní odvážně obléknete stejně laděný top.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: koženkový top (Reserved, 499 Kč), koženková sukně (Reserved, 799 Kč), bunda (Mohito, 799 Kč), psaníčko (H&M, 299 Kč), kožené boty (Aldo, 2599 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Do tenisek!

Milujete teniskovou módu? Pak se máte rozhodně na co těšit. V nadcházejících kolekcích o ně totiž opět nebude nouze. Nám se nejvíce líbí ve společnosti denních šatů. Investovat doporučujeme do stylového, koženého páru.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 1199 Kč), kabátek (H&M, 999 Kč), náhrdelník (Lindex, 399 Kč), kožené tenisky (Marella, 5800 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Chybí ve vaší sbírce stylové tenisky? Vyberte si z této trojice. Všechny páry jsou koženéFoto: archiv firem

Panenkovské šaty

Jen málo co překoná střihově dokonalé krátké šaty s delším rukávem. Ty s panenkovskou sukní navíc zakamuflují drobné nedostatky v oblasti bříška a boků. Tip stylistky Ivany? Nechte šaty naplno vyniknout a doplňte je jednoduše. My jsme si vystačili s náramkem a barevnými botami na podpatku. V podobné sestavě zazáříte na každém večírku.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Reserved, 999 Kč), náramek (H&M, info o ceně v obchodě), semišové boty (H&M, 1999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám