Hlavní obsah

Sunárek BIO křupky – zdravé křupavé mlsání pro děti

Foto: Sunar

Sunárek – křupkyFoto: Sunar

Patříte k maminkám, které pravidelně kupují dětem křupky? Pak jim dopřejte zdravou a výživnou svačinku, nové Bio křupky od Sunárku, které jsou bez přídavku soli* a cukrů**. Vaše děti se tak nenaučí na nezdravé slané ani sladké chutě a tím si pomohou vytvářet správné stravovací návyky. Vybrat si tu pravou příchuť můžete, i když je vašemu drobečkovi teprve jeden rok. Nechte své děti mlsat zdravě s Bio křupkami od Sunárku!

Článek

Pro děti od ukončeného 12. měsíce a jejich maminky, kterým záleží na správné výživě jejich děťátek, jsou připraveny hned tři druhy zeleninových a luštěninových křupek, ze kterých si svou nejoblíbenější chuť vybere každý malý strávník. Ideální zdravá svačinka, která se hodí do batůžku i do kabelky, na procházku i k domácímu mlsání. Zachutnají vašim dětem Bio Mrkvová kolečka vyrobená z bio mrkve a bio kukuřičné mouky, nebo se jim více zalíbí Bio Čočkové prstýnky, či snad Bio Hráškové lusky?

Foto: Sunar

Sunárek BIO křupky – zdravé křupavé mlsání pro dětiFoto: Sunar

Ať tak, či tak, všechny křupky jsou vyrobené z bio obilnin, luštěnin a zeleniny a neobsahují lepek. Neobjevíte v nich ani žádný přidaný cukr** či sůl*, zato v sobě obsahují vitamin B1, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, a luštěninové varianty obsahují až 51 % čočky a hrášku! Můžete si být stoprocentně jistí, že se vašim dětem dostane to nejlepší.

* Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

** Obsahuje cukr přirozeně se vyskytující v surovinách.

Reklama

Načítám