Hlavní obsah

Tady bude horko! Nejvíc sexy muži ze světa i od nás

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jak vypadá sexy muž? Má mužnou hruď a ruce jako vaše stehno, rozumí vínu a umí vařit, je skvělý táta, nebo má hlas jako Josef Laufer (80) a taneční pohyby jako John Travolta (66)? Pojďte se podívat na náš výběr.

Článek

Můžete mít s nejlepší kamarádkou stejné názory na kdeco, ale o tom, který muž je a není sexy, se dokážete skoro pohádat? Vy máte ráda, když vás chlap umí rozesmát, kamarádka si zase potrpí na sexy plešouny. Holt sto lidí, sto chutí.

V současné době se na ulici moc není za kým otočit, a když už se kolem vás někdo mihne, má roušku na obličeji. Náš názor je, že v nelehké době si to musíme dělat pěkné. Proto vám přinášíme pár fešáků, kteří se do fronty na přitažlivost a mužnost postavili minimálně dvakrát. Nezapomeňte hlasovat pro vašeho favorita v anketě!

John Legend (41)

John Legend, jeden z nejpopulárnějších zpěváků současnosti, byl zvolen časopisem People Nejvíce sexy mužem roku 2019 (Sexiest Man Alive) a sesadil z trůnu britského herce Idrise Elbu (47). Vítězství ho potěšilo, ale je to prý i velký závazek. Jeho žena, modelka Chrissy Teigen (34), se kterou má dvě děti, je na něj náležitě pyšná.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák získal již ceny Grammy, Emmy, Tony a Oscar a teď má i titul Sexy mužeFoto: Profimedia.cz

Jason Momoa (40)

Potetovaný chlap jako hora s vizáží dřevorubce je snem mnoha žen. Proslavil se rolí Khala Droga v seriálu Hra o trůny (2011–2019) a zazářil i jako Aquaman (2018). Na svojí muskulatuře pracuje nejen ve fitku, miluje surfování, snowboarding, cyklistiku a horolezectví. Na červeném koberci se objevuje vždy po boku své ženy Lisy Bonet (52), která je o 12 let starší.

Foto: Profimedia.cz

V soukromí si buduje image drsňáka i koženými bundami a roztrhanými tílky, na slavnostní akce ale chodí v kvalitních oblecíchFoto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth (36)

Akční herec není nejvíc sexy, když hraje superhrdinu Thora, ale když běhá po pláži se svými třemi dětmi a manželkou Elsou Pataky (43). Sám o sobě hrdě prohlašuje, že je feminista (kdo další?).

Tenhle Australan byl zvolen nejvíc sexy mužem v roce 2014 a patří k těm, kteří by měli povinně chodit bez trička. Na své postavě nejvíc zamakal kvůli postavě Thora ve stejnojmenném filmu (2011). Prý ale nemá velké svaly v genech a mnohem raději než posilování má běh.

Foto: Profimedia.cz

Nejvíc je na jeho hrdinech sexy, že mají nepřekonatelnou sílu a vtipné hláškyFoto: Profimedia.cz

Channing Tatum (40)

Bylo mu čtyřicet a pořád vypadá jako kluk. Sexy kluk. Channing navíc netrpí přehnaným studem a umí skvěle tančit – to se hodilo ve filmech z prostředí pánského striptýzu Bez kalhot (2012) a Bez kalhot XXL (2015). O své tipy a triky, jak dosáhnout super postavy se rád dělí a tvrdě na sobě maká.

Foto: Profimedia.cz

V obleku vypadá skvěle, ale bez kalhot to je ještě lepšíFoto: Profimedia.cz

George Clooney (59)

Herec George Clooney se umisťoval v žebříčcích přitažlivosti vždy na předních místech. Co si nechal narůst plnovous, oženil se s právničkou Amal (42) a stal se tátou dvojčat, je to ještě lepší – zraje jako víno. U něj to není o svalech nebo drsném vzhledu, George má prostě „ten“ pohled a rošťácký úsměv, ze kterého jdou ženy do kolen.

Foto: Profimedia.cz

V reklamě se ptá – what else. Ano, při pohledu na něj nás napadá – co jiného si přát?Foto: Profimedia.cz

Justin Timberlake (39)

Kluk s blond kudrlinkami patřil do populární chlapecké kapely 'N Sync a jejich fotky visely nad mnoha dívčími postelemi. Pak se dal na sólovou dráhu, začal se věnovat herectví, zmužněl a stal se snem nejen dívek, ale žen obecně. Nejvíc sexy ale je, když se veřejně vyznává ze své lásky k rodině, dětem a manželce Jessice Biel (38).

Foto: Profimedia.cz

Býval blond andílkem, dnes je to chlap s širokými rameny a sexy pohledemFoto: Profimedia.cz

Leoš Mareš (44)

Už dávno není klukem v bláznivém kožichu, který si plnil jeden pracovní sen za druhým. Před pár dny mu bylo 44, po boku své manželky Moniky (39) září štěstím a nejvíc sexy na něm je, jak si umí užívat života a ironicky se shodit. On je kolikrát ten humor víc sexy než vypracované břišáky.

Foto: Profimedia.cz

Leoš Mareš zraje jak víno jak po pracovní stránce, tak po té vzhledové, a zřejmě i osobnostníFoto: Profimedia.cz

Jiří Bartoška (73)

„Barťák“ byl idolem dívek a žen od nepaměti, má na kontě desítky filmových i divadelních rolí a šéfuje karlovarskému filmovému festivalu. Před pár lety překonal rakovinu, nechal si narůst vousy, nosí výrazné brýle a vypadá lépe než kdy dřív. S manželkou Anderou (67) patří k nejstylovějším českým párům (v naší anketě to nandali i párům o desítky let mladším!)

Foto: Profimedia.cz

Ať je vám 30 nebo 60, úsměv Jiřího Bartošky vás okouzlíFoto: Profimedia.cz

David Kraus (40)

Když máte za rodiče krásnou herečku Janu Krausovou (66) a charismatického moderátora Jana Krause (66), nemůže to dopadnout špatně, a David Kraus je toho důkazem. Šikovný muzikant navíc ovládá kouzlo uštěpačného humoru. Před pár dny oficiálně potvrdil, že je po debaklu s tenistkou Barborou Strýcovou (34) znovu zamilovaný – chodí s modelkou Sarah Opravilovou (20).

Foto: Profimedia.cz

Výrazné brýle, pěkný hlas a správně poskládané geny dělají z Davida Krause pořádného fešákaFoto: Profimedia.cz

A ještě nekončíme! Tohle byli spíš klaďasové, ale z kterých zlých sexy hochů jdeme do kolen? 

Anketa

Který muž je nejvíc sexy?
John Legend
1,3 %
Jason Momoa
21 %
Chris Hemsworth
31,7 %
Channing Tatum
4,6 %
George Clooney
22 %
Justin Timberlake
3 %
Leoš Mareš
2,4 %
Jiří Bartoška
9,1 %
David Kraus
4,9 %
Celkem hlasovalo 19115 čtenářů.

Reklama

Načítám