Hlavní obsah

Robbie Williams slaví! Znáte další sexy muže z boy bandů?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den před svátkem svatého Valentýna se narodil zpěvák Robbie Williams. Lamač dívčích i ženských srdcí dnes slaví 46. narozeniny. Pamatujete si ještě na jeho působení v chlapecké kapele Take That? A jaké další členy klučičích skupin, tedy boy bandů, jste milovali?

Článek

Boy bandy na posluchačky ženského pohlaví spolehlivě fungují. Parta roztomilých kluků si romantickými písněmi snadno najde cestu do nejednoho srdce. Před svou sólovou dráhou mezi tyto chlapce patřil i dnešní oslavenec, zpěvák Robbie Williams. Kteří další fešáci frčeli?

Robbie Williams (46): Take That

Ve skupině Take That začal jako šestnáctiletý mladíček. Fanynky po klucích z kapely sice šílely, ale Robbie Williams nejspíš cítil, že větší díru do světa může udělat jako samostatná jednotka, a tak v roce 1995 kolegy opustil. Jeho intuice byla správná. Zatímco on nastartoval úspěšnou sólovou dráhu, kapela se krátce po jeho odchodu rozpadla. Ovšem v roce 2005 se Take That dali znovu dohromady a v roce 2010 se k nim Robbie Williams na dvě léta připojil, ovšem pak dal kamarádům znovu sbohem. Je to rozený sólista a potřebuje být středem pozornosti – třeba úplně nahý pod vánočním stromečkem.

Foto: Profimedia.cz

Na fotce jsou zleva Robbie Williams (46), Howard Donald (51), Mark Owen (48), Jason Orange (49) a Gary Barlow (49)Foto: Profimedia.cz

Kevin Richardson (48): Backstreet Boys

Je to sice otázka vkusu, ale za nejpohlednějšího člena kapely Backstreet Boys považuje leckdo zpěváka Kevina Richardsona. Možná proto, že mezi ostatními působil před lety nejmužněji, což pravděpodobně způsobilo i to, že je nejstarší. Kluci se dali dohromady v roce 1993 a stali se nejprodávanějším boy bandem historie. Kromě přestávky mezi lety 2002 až 2005 vystupují dodnes. I když zrovna Kevin Richardson se v roce 2006 rozhodl pro pauzu a kapelu opustil. Ale po šesti letech se zase vrátil, protože zjistil, jak moc mu muzika a zpívání chybějí.

Foto: Profimedia.cz

Na fotce zleva jsou Brian Littrell (44), Kevin Richardson (48), Nick Carter (40), Alexander James McLean (42) a Howie Dorough (46)Foto: Profimedia.cz

Justin Timberlake (39): ’N Sync

Rozkošným puberťákem s blond afrem byl v minulosti zpěvák Justin Timberlake. Když v roce 1996 začal zpívat v chlapecké kapele ’N Sync, bylo mu teprve patnáct. Rozpad skupiny byl poněkud podivný, původně mělo jít pouze o přestávku – hoši ji vyhlásili v roce 2002, za další čtyři léta byla zrušena jejich webová stránka a v roce 2007 rozpad potvrdili. Pro Justina Timberlakea to ovšem spíš než konec byl nový začátek. Nástup na sólovou dráhu se opravdu povedl. Úspěch měl nejen na pódiu, ale i na stříbrném plátně a u slavných žen: chodil se zpěvačkou Britney Spears (38), s herečkou Cameron Diaz (47) a jeho manželkou je herečka a modelka Jessica Biel (37).

Foto: Profimedia.cz

Na fotce jsou zleva Chris Kirkpatrick (48), JC Chasez (43), Lance Bass (40), dole Joey Fatone (43) a úplně na kraji Justin Timberlake (39)Foto: Profimedia.cz

Václav Jelínek (41): Lunetic

U skupiny Lunetic je to těžké. Asi každá fanynka měla svého oblíbence. Ale my vybíráme zpěváka Václava Jelínka, protože v době svého mládí patřil k pohlednějším členům kapely. Věnoval se karate a tancování a s Davidem Škachem (43) vytvořili v roce 1995 původně taneční skupinu. Na diskotéce přibrali Martina Kociána (43) a Aleše Lehkého (40) a začali i zpívat – první koncert měli v Mostě. Hity jako Máma nebo Ať je hudba tvůj lék sklízely úspěch do roku 2003, kdy se skupina rozpadla. V roce 2008 se dali již dospělí muži znovu dohromady a stále koncertují.

Foto: Profimedia.cz

Na fotce zleva jsou David Škach, Martin Kocián, Aleš Lehký a Václav JelínekFoto: Profimedia.cz

Jordan Knight (49): New Kids on the Block 

Také zpěvák Jordan Knight ze skupiny New Kids on the Block měl ve své době zástupy nadšených fanynek. Členem kapely se stal už ve čtrnácti letech a brzy následovala obrovská vlna popularity. Boy band působil mezi lety 1984 až 1994 a se známými písněmi Step by Step nebo Tonight vyprodával haly. K rozpadu je dovedly neshody, druhou šanci si kapela dala v roce 2008 a od té doby znovu vystupuje. Jordan Knight nevypadal zle nikdy, ale zraje jako víno, a proto má místo v našem výběru. Kromě působení ve skupině vydal i čtyři sólová alba a s Nickem Carterem z Backstreet Boys vytvořili v roce 2014 společnou desku Nick & Knight!

Foto: Profimedia.cz

Na fotce zleva jsou Joey McIntyre (47), Jordanův starší bratr Jonathan (51), Donnie Wahlberg (50), Jordan Knight (49) a Danny Wood (50)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám