Hlavní obsah

Známé osobnosti s dlouhým seznamem partnerů. Leo a ti druzí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé známé osobnosti se proslavily počtem Oscarů, jiné počtem dětí, a pak jsou tu ti s nejvyšším počtem partnerů. Jedním z favoritů na rekordmana je zcela jistě Leonardo DiCaprio. Kdo mu šlape na paty u nás a kdo za hranicemi?

Článek

U známých osobností nás kromě filmů či nových písní zajímá i jejich soukromí, a zejména s kým žijí či randí. U některých je to trochu nuda – vezmou si lásku ze střední a jsou jí věrní. Jiní nás ovšem co chvíli překvapí novým partnerem či známostí. Kdo patří mezi „nejkamarádštější“ hvězdy a do kolonky záliby by měl v životopise zcela jistě vyplnit „rád/a poznávám nové lidi“?

Leonardo DiCaprio (45)

Pokud by se jednou točil příběh Leo a jeho ženy, měl by to rovnou být seriál, protože Leonardo DiCaprio je vyloženě kamarádský typ. Nejčastěji loví oscarový herec mezi mladými modelkami a v minulosti chodil třeba s Gisele Bündchen (39), Blake Lively (32), Bar Refaeli (34), ale i s Evou Herzigovou (46) nebo Demi Moore (57). Jeho současnou přítelkyní je mladinká Camila Morrone (22), tak uvidíme, jestli dostane Leonarda pod čepec.

Foto: Profimedia.cz

Doprovodí ho na letošní předávání Oscarů přítelkyně, nebo vezme jako obvykle maminku?Foto: Profimedia.cz

Paris Hilton (38)

Neobešla se bez ní žádná party, ale nyní se věnuje byznysu. Seznam partnerů slavné dědičky je dlouhý a jsou na něm muži ze showbyznysu i ze světa peněz – syn řeckého rejdaře Paris Latsis (37), model River Viiperi (28) nebo hráč pokeru Rick Solomon (51). Několikrát se zasnoubila, svatba se ale nekonala ani jedna. Nadějně to vypadalo v roce 2018 s hercem Chrisem Zylkou (34). Proč nakonec nezazněly svatební zvony? Paris prý je pracovně vytížená a cestuje po světě...

Foto: Profimedia.cz

Že by zůstala Paris dlouho sama? To asi nehrozí. Ale už by mohla vybírat s větším rozmyslemFoto: Profimedia.cz

Justin Timberlake (38)

Dlouho to vypadalo, že s poznáváním nových žen Justin Timberlake skončil, protože se zamiloval do herečky Jessicy Biel (37), v roce 2012 měli svatbu. Nedávno byl ovšem nafocen, jak během natáčení filmu Palmer paří se štábem, a s kolegyní Alishou Wainwright (30) se tak trochu osahávají. Justin se veřejně omluvil a zdá se, že jej manželka vzala na milost. S kým byl spojován v minulosti? S Lindsay Lohan (33), Cameron Diaz (47), Alyssou Milano (47) a hlavně nesmíme zapomenout na Britney Spears (38)!

Foto: Profimedia.cz

O tom, že má její muž pro ženy slabost, se Jessica Biel přesvědčila už před svatbou. A zdá se, že ona má slabost pro něj – opět mu odpustilaFoto: Profimedia.cz

Madonna (61)

Seznam mužů, které pojilo víc než přátelství se zpěvačkou Madonnou, je dlouhý. V roce 1985 se provdala za herce Seana Penna (59), s osobním trenérem Carlosem Leonem (53) má dceru Lourdes (23) a s druhým manželem, britským režisérem Guyem Ritchiem (51), má syna Rocca (19). Kromě toho ale byli jejími milenci i Alex Rodríguez (44), Vanilla Ice (52), Warren Beatty (82), John Kennedy Jr. (†38) a spousta mladých modelů a tanečníků. Současným partnerem je tanečník Ahlamalik Williams, mladší o 36 let, a prý je to vážné.

Foto: Profimedia.cz

Madonna na sobě maká a s projevy stárnutí bojuje všemi prostředky. Možná jí v tom pomáhají i o generaci mladší mužiFoto: Profimedia.cz

Daniel Hůlka (51)

Proslavil se rolemi v muzikálech Dracula a Monte Cristo a ženy na něj vždy letěly. Které démonickému zpěvákovi podlehly a se kterou se usadil? Jeho první láskou byla Olga Šípková (50), žil s tanečnicí Adélou Šeďovou (46) a poprvé se oženil v roce 2002, kdy si vzal tanečnici Libušku Haraštovou (39), dnes Vojtkovou. Brzy se rozvedli a zpěvák prožil vztahy se zpěvačkami Terezou Duchkovou (41) a Šárkou Vaňkovou (32). Těsně před padesátkou se v říjnu 2017 tajně oženil v Las Vegas s překladatelkou Barborou Klement (28), která byla už v té době těhotná. Mají dceru Rozárku (1).

Foto: Profimedia.cz

Na tu pravou si počkal, ale nyní je prý po velmi dlouhé době šťastnýFoto: Profimedia.cz

Sámer Issa (34) 

V roce 2004 se umístil na 3. místě v show Česko hledá SuperStar a kromě jeho talentu se mluvilo o vztahu s další účastnicí, Šárkou Vaňkovou. Pracoval na své umělecké kariéře a užíval si náklonnosti žen, z těch slavnějších to byla Agáta Prachařová, se kterou se opakovaně rozcházel a zase dával dohromady, nebo houslistka Pavlína Dubná (35). V současné době je zpěvák zamilovaný do o 9 let starší Pavlíny Kohoutové a prý už mu představa svatby není cizí.

Foto: Profimedia.cz

O svých partnerkách vždy mluvil jako o životních láskách, ale až s Pavlínou připouští svatbuFoto: Profimedia.cz

Agáta Prachařová (34)

Žena mnoha profesí, která se umí ozvat a ráda se baví. Ač se zdálo, že manželství s Jakubem Prachařem (36) Agátě vydrží, pracuje se nyní na rozvodu a oba již mají nové partnery. S kým v minulosti žila? S hokejistou Jiřím Hudlerem (36), automobilovým jezdcem Janem Charouzem (32) nebo se Sámerem Issou. Po pár týdnech vztahu otěhotněla s Mirkem Dopitou (35) a narodil se syn Kryšpín (8). S Jakubem Prachařem mají dceru Miu (2). V současnosti randí s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36), kterého si našla na seznamce.

Foto: Profimedia.cz

Jisté je, že Agátino soukromí nikdy nebude nudné. V současnosti baví lidi fotkami z dovolené s novým mužem a zároveň se veřejně provokují s Jakubem Prachařem Foto: Profimedia.cz

Petra Faltýnová (41)

V roce 1998 uspěla v soutěži Miss České republiky a od té doby jsme ji vídali na přehlídkách a dozvídali se o jejím bouřlivém soukromí. Velkou lásku prožila s hokejistou Martinem Ručínským (48) a podnikatelem Romanem Hajabáčem (44). V roce 2008 se provdala za podnikatele Simona Štekla (42), se kterým má dceru Adrianu (10). Během manželství prožila románek s hercem Jiřím Langmajerem (53) a po rozvodu žila s Leošem Marešem (43), byl to vztah plný emocí. V poslední době se možná usadila a to za oceánem s miliardářem Davidem.

Foto: Profimedia.cz

Dříve o ní bylo slyšet takřka denně, její vztahy měly grády. V posledních letech si své soukromí chráníFoto: Profimedia.cz

Načítám