Hlavní obsah

Tajná pravidla nevěry: Jak mužům ublížit co nejméně?

Foto: isifa

Nejlepší je nezahýbat. Když už si ale nemůžete pomoct, zkuste partnerovi ublížit co nejméněFoto: isifa

Reklama

Jste nevěrná? Pokud nechcete partnerovi ublížit ještě víc, čtěte dál. Možná na vás zálety neprasknou, pokud ale ano, díky následujícím pravidlům dopřejete partnerovi alespoň zbytky jeho důstojnosti.

Článek

V ideálním světě si lidé nezahýbají. Bohužel nikdo z nás v takovém světě nežije, a tak nelze předstírat, že nevěra neexistuje. Jestli jste jednou z žen, které neodolaly a užívají si i v cizí posteli, zachovejte svému muži alespoň trochu důstojnosti. Těchto pět věcí pomůže k tomu, aby byl „jen“ paroháč, a ne i veřejný blbec.

1. Buďte diskrétní

O nevěře se nemluví, není čím se chlubit! Proto o svém mimomanželském poměru nikomu neříkejte. Nejenže tím zvyšujete šance na to, že vaše nevěra nepraskne, ale především jde o to, že když se vše provalí, nebude si váš partner připadat jako jediný z milionu, kdo nic netušil a své ženě bezmezně věřil.

„Kamaráda takhle podváděla přítelkyně a spousta lidí o tom věděla. Její kamarádky, pár lidí z práce a podobně. Když to prasklo, připadal si její muž hrozně. Mám pocit, že snad víc než nevěra samotná ho ranilo to, že o tom všichni věděli, jen on ne. Bral to jako tuplovaný podraz,“ říká pětatřicetiletý Filip.

Foto: isifa

Diskrétnost patří mezi hlavní pravidla. Nejhorší je, když o vašich záletech budou vědět všichni, jen ne váš mužFoto: isifa

2. Milenec nemusí nic vědět

Nedělejte si ze svého milence zpovědnici. Nemusí vědět žádné detaily z vašeho manželského života, není třeba mu popisovat nedostatky vašeho muže. Co když všechny tyto informace pak použije a vmete vašemu muži do tváře? A jak tomu asi bude, až zjistí, že ho žena podvádí a ještě svému milenci líčí, jak mu smrdí nohy nebo kolik vypije piv u televize?

3. Nespěte s nikým známým

Když už chcete zahýbat, lovte v cizím rybníku. Žádné milostné aférky s kolegou vašeho muže, se sousedem, nebo dokonce s manželovým kamarádem! To je dvojitá zrada, dvojitá bolest!

„Moje žena si takhle něco začala s mým kolegou z práce. Když to pak prasklo, myslel jsem, že zešílím. Přišel jsem o ženu a v práci koukal na chlapa, který mě o ni připravil. Nakonec jsem se rozvedl a dal i výpověď, překopalo mi to celý život,“ vzpomíná šestačtyřicetiletý Petr.

Foto: isifa

Nevěra se sousedem, nebo dokonce s manželovým kamarádem? Zapomeňte! To je dvojitá zrada!Foto: isifa

4. Nezesměšňujte partnera

Jste unesená ze svého milence, jste v té první fázi plné nadšení a nevidíte žádný z jeho nedostatků. O to víc si ale všímáte chyb, které má váš právoplatný muž. A nejspíš máte chuť mu to dát najevo. Nedělejte to!

Nezesměšňujte ho, ani doma, a už vůbec ne před lidmi. Nepřipomínejte mu, co dělá špatně, kde má nedostatky a podobně. Podvádíte ho, je nám líto, ale ta špatná jste v prvé řadě vy!

5. Nedávejte najevo převahu

Tohle tak trochu souvisí s bodem čtyři. Řada žen má sklony k tomu, dávat manželovi najevo, že není zdaleka jediným mužem, který o ně má zájem. Nevěru sice nepřizná, mluví jen v náznacích, ale v podstatě mu stále připomíná, že není problém s případnou výměnou.

Dámy by si ale spíš měly připomínat příběhy všech těch žen, které kvůli nesmyslnému úletu zůstaly úplně samy. Opustil je manžel, ale vykašlal se na ně i milenec!

Co si o tom myslíte? Nebylo by přece jen lepší být partnerovi věrná?

Reklama

Související témata:

Načítám