Hlavní obsah

Téma týdne: Past pro nevěstu, svatba v utajení!

Foto: Shutterstock

Nevěsta vůbec nic netušila...Foto: Shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Svatba na kterou nezapomenu. Některé svatby se dokonce plánují v utajení, což dokazuje i příběh, který nám poslala čtenářka Helena. I ta je jen krůček od výhry 500 korun. Jestli si chcete také doplnit peněženku, pošlete nám příběh na info@prozeny.cz. Tentokrát Téma týdne zní: Jak se vám žije v době krize? Musely jste se uskromnit, nebo je to jen nafouknutá bublina?

Článek

Můj syn přichystal pro svou lásku velké překvapení. Dostal šílený nápad: připraví svatbu v utajení! A nikdo nesměl  prozradit, co vše má v plánu, a jeho milá nesmí mít ani tušení, že se vdává.

Oznámil své milé, že na Petříně se koná prvomájová líbací soutěž a která žena vyhraje, tak se na jeden den stane fotomodelkou svatebních šatů. Líbání na Petříně proběhlo v pohodě, sešlo se plno zamilovaných párů. Oba dva se činili a soutěž vyhráli. Syn udělal ze svých známých porotce a falešní porotci si od ní vzali telefonní číslo, že se ozvou, kdy se bude konat focení.

Syn se okamžitě pustil do tajných příprav. Měl na to pouhý jeden měsíc! Zajistil prstýnky, ale nejtěžší bylo vylákat ze své milé občanku. Namluvil jí, že chce objednat dovolenou a k tomu potřebuje občanský průkaz. Všichni jsme se báli, aby vše neprasklo a nevěsta se nedovtípila, o co jde.

Foto: shutterstock.com

Nastrčení porotci vybrali mou budoucí snachuFoto: shutterstock.com

Nadešel den D

Fiktivní porotci se ozvali, že pro ni jedou a vezou do salonu u zámečku (kde se také oddávalo). Zkoušela si různé šaty, pak jí kadeřnice udělala úžasný účes a vizážitka doplnila líčením. Kolem ní lítal fotograf a kameraman, že z toho bude pak reportáž a fotografie do časopisu.

Mezitím měl syn plné ruce práce. Došlo mu, že by nastávající nevěsta, taky mohla říct NE! Spolu s příbuznými a známými dorazili k zámečku a schovali se na místě, kde je nevěsta nemohla vidět. Ta zatím pózovala pro fotografa a ten pak mezi řečí prohodil, ať se otočí. A tam stál můj syn v obleku a jakoby nic oznámil, že si ji přišel vzít.

Málem z toho omdlela a jen špitla: Takhle? Pak se otočila, a když nás viděla, jen utrousila: Vy jste ale idioti!!! Podotýkám, že nevěsta do té doby nemluvila sprostě, ale to jsme jí odpustili. To kouzelné slůvko ANO mu stejně pověděla.

Když si uvědomila, co všechno pro ni syn udělal, byla ohromena nápadem a statečností. Myslím si, že celý život bude vzpomínat na netradiční svatbu. Jsem šťastná, že mám tak skvělého, hodného a vtipného syna a snachu. A abych nezapomněla, mám vnoučka a jsem konečně babičkou.

Tohle byl poslední příběh na téma Svatba, na kterou nezapomenu. Od pondělí startuje nové téma, ve kterém od vás chceme vědět, jak se vás dotkla světová krize. Co si o ní myslíte? Nesnaží se spíš firmy vychytrale zbohatnout? Pište na info@prozeny.cz a v případě, že budete mezi třemi vybranými, odnesete si honorář 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám