Hlavní obsah

Téma týdne: Nová prsa mi změnila život

Foto: shutterstock.com

Přirozená krása se nedá ničím nahraditFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvětšení ňader, liposukce, vyhlazení vrásek… Jaká z úprav vám dodala sebevědomí nebo dokonce pomohla získat novou práci? Ovlivnily ruce plastického chirurga váš milostný život? Cítíte, že jste díky těmto estetickým kouzlům žádanější? Napište nám své zkušenosti a vyhrajte 500 korun!

Článek

„Nikdy jsem si nepřipadala krásná. A po porodu se to ještě zhoršilo. Povadlá  prsa, kila navíc a neupravené vlasy mi přičítaly tak pět, sedm let života navíc,“ vypráví Milena, osmatřicetiletá vedoucí obchodu s dámskou konfekcí. „Po návratu do práce jsem začala žárlit na naše prodavačky, které svým upraveným a mladistvým vzhledem doslova provokovaly mé nízké sebevědomí,“ vyznává se ze svých pocitů.

Prsa větší, tuku méně, prosím!

„Znáte to. I když vám manžel říká, že jste neztratila nic ze svého kouzla, moc mu při pohledu do zrcadla nevěříte. Pak  stačí, aby v supermarketu kolem vás prošla atraktivní slečna, a začnete se cítit mizerně. A tak jsem se rozhodla pro zásah plastického chirurga."

Postupně tedy podstoupila úpravu prsou, liposukci a prodloužení a zahuštění vlasů. „Život mi to změnilo dokonale. Už jen proto, že s pocitem, že se za vámi muži ohlížejí, se hned vstává z postele líp,“ směje se Milena. A přiznává, že za čas určitě přijde řada i na vyhlazení vrásek, či další zákroky. „Vždyť péče je ženským poselstvím,“ míní Milena.

Foto: shutterstock.com

Chirurg si vás nejdříve zmapujeFoto: shutterstock.com

Nemám rád silikon!

Odpůrci plastické chirurgie ale tvrdí, že přirozená krása se nedá ničím nahradit a ženy by měly umět stárnout s noblesou - a ne se uměle vylepšovat botulotoxinovými injekcemi a silikonovými implantáty. K lidem, kteří si to myslí, patří i podnikatel středního věku Petr. Svůj názor si potvrdil poté, co si jeho manželka doslova vybrečela nová prsa.

„Pokud žena třeba přijde o prso kvůli rakovině, chápu, že si chce opět připadat atraktivně, a tak jde pod skalpel. Mně se ale tvoje prsa líbí, takže si myslím, že nemáš sebemenší důvod chtít je nějak nafukovat nebo vylepšovat,“ snažil se přesvědčit svou ženu o zbytečnosti zákroku. Ta však namítala, že se necítí příjemně v plavkách nebo šatech. Petr po půl roce jejích nářků a přemlouvání povolil, vybral 90 tisíc korun a se slovy „když ti to pomůže“ ji poslal na kliniku. Jenže sám nečekal, že ho výsledek tak překvapí!

„Od té doby, co mi ,to‘ poprvé ukázala, jsme se milovali jen jednou. Její nová prsa mi k ní absolutně nesedí a já nemám chuť se jich dotýkat. Myslel jsem, že to časem překonám, ale zatím bez úspěchu. A když jsem svůj problém rozebíral s kamarády, vysmáli se mi. Nechápou to,“ smutně dodává Petr. Zvětšení prsů manželky mu prostě změnilo život. Bohužel v tom negativním smyslu.

Nás ale teď zajímá váš názor! Jste příznivkyní plastických operací? Máte už nějakou za sebou? Jak ovlivnila váš život? Pište na info@prozeny.cz a získejte za svůj příspěvek odměnu 500 korun!

Související témata:

Načítám