Hlavní obsah

Testování: Pleťové masky se zajímavými ingrediencemi

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V následujících dnech bude na péči o sebe sama dostatek času. A tyhle masky by neměly uniknout vaší pozornosti! Umí po zimě, byť mírné, vzpružit unavenou pleť, hydratovat ji, do hloubky vyčistit a připravit ji tak na jarní sluníčko. Otestovali jsme pět masek, které nás svým složením zaujaly. Jak fungovaly?

Článek

Vy ještě masky nepoužíváte? Jakmile do nich zabřednete, je dost snadné si na nich vypěstovat závislost. Patnáct až třicet minut jen pro vás a hýčkání vaší pleti. Rituál, který když zařadíte jednou týdně, může stavu vaší pokožky prokazatelně prospět. My se dnes zaměřily na ty s nejzajímavějšími ingrediencemi (fungují masky na dekolt?).

Textilní bublající maska od 7th Heaven láká na dokonale čisté póry, kaviárová je na rozdíl od všech ostatních suchá, zlatá maska Nuance slibuje liftingový efekt. A co plátýnko na opuchlé oči od Garnier nebo maska Whamisa, kterou tvoří mořská řasa? Podívejte se, která nás nejvíce zaujala, a také, jak je všechny používat.

Masky, které jsme testovaly:

Foto: Archiv firmy

Detoxikační bublinková maska s uhlím, 7th Heaven, 80 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Kaviárová chytrá maska s nanovlákny, Czech Caviar, 499 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Zlatá maska Magical Supreme, Nuance, 799 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Maska na oči s kokosovou vodou, Garnier, 60 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Liftingová maska s mořskou řasou, Whamisa, 465 KčFoto: Archiv firmy

Reklama

Související témata:

Načítám