Hlavní obsah

Souboj produktů na obočí: Je lepší tužka, řasenka, nebo fix?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké možnosti existují v úpravě a líčení obočí? Zkusili jsme dvě tužky, dva fixy s několika hroty a také dvě řasenky na obočí. S kterým produktem to jde nejlépe a jak se od sebe liší?

Článek

Upravené obočí je základ úspěchu. Díkybohu se už nenosí vytrhané do tenké linky, ale trendy je nosit ho rozcuchané a spíš přirozené. Otestovali jsme několik výrobků, kterými si můžete obočí dokreslit nebo ho jen učesat a zvýraznit. A jak to dopadlo?

Tužka, fix, nebo řasenka na obočí?

Tužky jsou stará dobrá klasika, ale nabízejí i všelijaká vylepšení: užší hrot, skvělou výdrž, spirálky na pročesání nebo rozjasňovač pro výraznější oblouk.

Novinkou jsou fixy s několika hroty, kterými můžete dokreslovat jednotlivé chloupky a docílit tak efektu microbladingu (vytetovaného obočí).

Řasenky na obočí najdete jak zabarvené, tak průhledné a slouží k zvýraznění a hlavně fixaci chloupků. Některé obsahují i vlákna, která obočí zahustí.

Jak s těmito produkty pracovat a jak se od sebe liší, uvidíte ve videu.

A tip na závěr: pokud vám vadí teplý nádech hnědých produktů na obočí, které jsou mnohdy až do zrzava, zvolte odstíny s přízviskem cool blonde – mají chladný šedý podtón.

Produkty, které jsme testovali

Foto: Archiv firmy

Benefit, 790 Kč, odstín 2.5 Neutral BlondeFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

L’Oréal Paris, 199 Kč, odstín 102 Cool BlondeFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Gosh, 319 Kč, odstín 002 Grey Brown (FAnn)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Maybelline, 260 Kč, odstín 120 Medium BrownFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

S.he, 80 Kč, odstín 001 (dm)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Catrice, 100 Kč, odstín 015 Soft BrunetteFoto: Archiv firmy

Reklama

Související témata:

Načítám