Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Hovězí nudličky ze svíčkové na červeném víně je luxusní masová směs. A pochutnáte si na ni třeba i s bagetou.

5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 200 g hovězí svíčkové
  • 2 ks červené cibule
  • 200 ml červeného suchého vína
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. V pánvi rozehřejte olivový olej, do kterého vložte najemno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso a vše orestujte mírně dohněda. Zalijte 1 dl vína, které nechte za stálého míchání odpařit. Přilijte další 1 dl vína a znovu nechte částečně odpařit. Směs osolíe a promíchejte s těstovinami.

Reklama

Načítám