Hlavní obsah

Tipy pro divokou předehru. K zahřátí i zábavě stačí šílené nápady!

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Jak to v sexu rozjet, i když venku mrzne a člověk nemá na nic moc chuť? Máme rady, které se vám budou líbitFoto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Méně světla, více únavy. Taky vás v zimě sužuje partnerská a intimní nuda? Zkuste naše tipy k rozproudění energie a vášně i u vás doma.

Článek

Předehra? „Nemyslete si, že po ní muži netouží. Něžné, svůdné, erotické škádlení dodá jejich prožitku ze sexu tu správnou jiskru,“ tvrdí známá britská sexuoložka Tracey Cox. A jak že se právě teď v zimě dá pobavit? Těchto devět nápadů sexuálního kouče Seana Jamesona z irského Dublinu vám zajistí intenzivní, divoký sex!

1. Duševní předehra

„Sexuální napětí je cosi, co láká, vábí a burcuje druhého,“ vyjmenovává populární sexuální poradce prostřednictvím svého blogu. Měli byste zlobit…

Při loučení s partnerem se s mazaným úsměvem zmiňte, že večer pro něj máte překvapení. Pár hodin před akcí pošlete pár zpráv ve smyslu: „Už jen když přemýšlím nad svým plánem na tento večer, mám mokré kalhotky.“ Jindy se už ráno můžete dohodnout na přesné hodině, kdy k sexu dojde.

2. Největší lákadlo – vy

Muži jsou tvorové vizuální. Pokud chcete, aby po vás toužili – a vy si připadaly dobře, je nutné mít v šatníku jednu, dvě sexy věci. Nezapomeňte ani na líčení a vlasy. „Zkuste trochu zaexperimentovat, dělá to divy,“ radí kouč, který podotýká, že mnoho žen nevidí ve svém vzhledu jakousi návnadu. Chyba!

Foto: Studio10Artur, Shutterstock.com

Předehru by si měli užít oba dvaFoto: Studio10Artur, Shutterstock.com

3. Veřejná předehra

Na chodbě, v obchodě, ve výtahu… Pohlaďte partnera po vnitřní straně stehna, poplácejte ho po zadku, věnujte mu polibek, kousněte do krku. Tip navíc? Slibte si, že nebudete dělat to, co už vám při sexuálním styku zevšednělo. Při orálním potěšení zase doveďte partnera ke ztopoření a poté si lokněte teplého čaje. To je horko!

4. Hrátky u baru

„Ideální pro ty páry, které zjišťují, že jejich vztah se stal v poslední době trochu zatuchlý a chtějí věci okořenit,“ dál popisuje Sean Jameson. „Samozřejmě, že si budete připadat trochu hloupě, ale o to právě jde. Uvolníte se a zavzpomínáte,“ objasňuje kouč. Když to nezabere, doma po sobě házejte polštáři. Zní to šíleně, ale začnete se znovu cítit jako děti. Akorát hra vyústí do zábavy pro dospělé :-).

5. Smyslné doteky

Můžete mu dát ruce pod košili, nehty ho poškrábat po zádech, jemně ho polechtat kdekoli na těle, přejet mu prsty po rozkroku. Pokud hmat zkombinujete se svůdným slovem, zaručeně už se od sebe neodlepíte. A co taková hra s voskem? Speciální svíčky jsou k dostání v erotických obchodech.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Smyslné doteky jistě patří k navození intimní atmosféry...Foto: George Rudy, Shutterstock.com

6. Vášnivé líbání

Velmi příjemný způsob líbání spočívá v lehkém vcucnutí spodního nebo horního rtu milované bytosti. Deset bodů získá ten, kdo věnuje pozornost citlivým kožním záhybům (třeba zákolenní, loketní jamky, šíje, oční víčka, podpaží, kůžička mezi prsty). Osvědčuje se i dlouhý tah jazykem vedený od stehen k podpaží nebo od kostrče k šíji.

7. Privátní show

Podle odborníků masturbace před partnerkou nebo pozorování partnera při masturbaci patří mezi nejoblíbenější fantazie mužů o sexu. Tak požádejte toho svého, aby vám ukázal, co dělá, když u toho nejste. Odkoukáte jisté techniky – a navíc nebudete muset hnout ani prstem. V mezičase se zmiňte, jak je skvělé, že tohle podnikáte společně. Podle Seana Jamesona to v mužích povzbuzuje nárůst vzrušení.

8. Masáž

Svlékněte se, posaďte partnera a dejte se do něžné masáže týla a ramenou. To uvolňuje napětí a odstraňuje z tkání toxiny. Kombinace jeho uvolnění a vaší nahoty probudí šelmu. Kdo ji zkrotí?

9. Osobní projekce pro odvážné

Erotické hračky, smyslný tanec, napodobování herců z pornofilmu, hra na prostitutku a zákazníka, omotání penisu lékořicovými provázky, společná návštěva striptýzového klubu… Možná si na to budete muset dát jednu (!) skleničku, ale ten výsledek…

A jak to máte se sexem v zimě vy?

Reklama

Načítám