Hlavní obsah

Toužíte po trojce? Dodržujte pravidla a bude to jízda!

Foto: Shutterstock

O trojce sní řada lidí. A pokud dodržíte určitá pravidla, může to být velmi vzrušující zážitek pro všechny zúčastněnéFoto: Shutterstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro někoho je to přes čáru, pro jiného téměř životní sen. Toužíte i vy po trojce? Proč ne! Ale chce to dodržet určitá pravidla, aby si to všichni užili. Tohle je tedy jakási etiketa sexu ve třech!

Článek

Základní poučka je jednoduchá – dělejte to bezpečně, ujistěte se, že se všichni zúčastnění se cítí příjemně, a užijte si to! A aby to tak všechno bylo, chce to dbát na pár základních pravidel, díky nimž to bude opravdu vzrušující zážitek, nikoli trapas, nebo dokonce naprostá pohroma.

Základní etiketu sexu ve třech představila v britském deníku Daily Mail Madison Missina, pracující v erotickém průmyslu a píšící pro web Mamamia. Jde o rady cílené na nejtradičnější podobu sexu ve třech, kterého se účastní oficiální partneři (muž a žena), jež si k sobě přiberou ještě jednu dámu.

1. Hledá se třetí

Pokud jste se s partnerem shodli, že tohle rozhodně vyzkoušet chcete, prvním krokem k úspěchu je najít ženu, která do toho s vámi půjde. Můžete říct nějaké kamarádce nebo zajít do baru a prostě někoho sbalit.

Trojka je ale přece jen poněkud ošemetná věc, vyplatí se proto hledat třetího na správném místě. Třeba na seznamkách či mobilních aplikacích specializujících se právě na tuto oblast. A možná není od věci trochu investovat a zaplatit si profesionálku, která je tak trochu zárukou kvality (jednoduše bude vědět, co dělat, a může vám v mnohém pomoci).

Foto: Shutterstock

Je potřeba jasně stanovit, co je a co není povolenoFoto: Shutterstock

2. Tempo určuje ten nejstydlivější

Někdo je připraven k akci v podstatě hned, jiný potřebuje dlouhou předehru. Navíc u trojky trochu víc pracuje stud a zábrany. „Vše se musí odehrávat v tempu toho nejméně dravého z vás,“ říká Madison Missina. Tedy toho, kdo se třeba nejvíc stydí, potřebuje víc času na uvolnění, kdo je nejzdrženlivější.

Nejhorší, co se může při sexu ve třech stát, je, že na jednoho zapomenete! Do akce musí být zapojeni všichni, nikdo nesmí být upozaděn. „Je to takové zlaté pravidlo trojky a obzvlášť vážně by ho měly brát páry, kde jeden ze dvojice po trojce touží o něco víc než druhý,“ dodává Madison Missina.

3. Stanovte jasné hranice

Ještě než začnete, prodiskutujte společně svá vlastní pravidla. Jaké erotické hračky je dovoleno použít, jaké praktiky ano, jaké ne.

Tam, kde se trojky účastní životní partneři, není od věci upravit i to, kdo s kým co může či nemůže dělat. Tedy, že například váš partner si smí s oběma ženami „hrát“, ale klasická soulož patří jen vám.

Foto: Shutterstock

Nejdůležitější poučka? Hlavně bezpečně!Foto: Shutterstock

4. Hlavně bezpečně

Člověk by řekl, že v dnešní době už není potřeba tohle připomínat. Přesto je stále dost lidí, kteří rizika spojená se sexem podceňují.

Proto si na tuhle akci připravte dostatek kondomů a v průběhu nešetřete jejich výměnou. A pokud jste se rozhodli jít do toho bez ochrany, trvejte na zdravotních testech všech zúčastněných!

5. Správný konec

Na tom, jak vše zakončíte, nesmírně záleží. „Obzvlášť u skutečných partnerů je velmi důležité, aby se po skončení akce ještě jednou sblížili, už jen oni dva. Nemusí jít zrovna o sex, ale třeba společnou koupel, sklenku vína, kterou si vypijí. Prostě cokoli, co potvrdí jejich partnerství, lásku. A ujistí vás to v tom, že jste v bezpečí,“ radí Madison Missina.

Ale pozor, to neznamená, že se té třetí prachsprostě zbavíte. I ona potřebuje vědět, že je respektována, i s ní se musíte slušně rozloučit. Nemusíte hned slibovat další schůzku, ale vyjádřete jí respekt a dík za to, že s vámi něco takového sdílela.

Chtěli byste tohle zkusit, nebo to není nic pro vás?

Načítám