Hlavní obsah

Trendy outfity s baseballovou mikinou

Foto: Marie Bartošová

Baví vás trend baseballových mikin? Ukážeme vám, s čím je nositFoto: Marie Bartošová

Reklama

Ze sportovního hřiště až na módní mola. Baseballová mikina se stala jedním z klíčových kousků pro letošní sezonu. Máte na ni spadeno i vy? Výborně. Inspirujte se tipy naší stylistky a přidejte se k týmu!

Článek

Baseballové mikiny rozhodně nepatří jen na hřiště. Do svých kolekcí je na jaře zařadili i módní návrháři, kteří se nechali ve velkém ovlivnit světem sportu. Baseball mikina je nejen trendová, ale i pohodlná a variabilní – přehodit ji můžete přes obyčejné bavlněné tričko stejně jako přes letní šaty. Čtyři různé stylingy si vyzkoušela naše krásná čtenářka Alex.

B + B. „Baseballka“ a boyfriend džíny

Perfektně vyvážený mix mezi mužským a ženským světem. Džíny v boyfriend stylu, které ale odhalují kotníky a nechávají vyniknout blýskavým lodičkám. Lehká košile s výrazným náhrdelníkem, kterou pro změnu doplňuje neformální mikina a fedora klobouk.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: mikina (Topshop, 1630 Kč), košile (H&M, 899 Kč), džíny (Bershka, 999 Kč), náhrdelník (Zara, 699 Kč), kožený pásek (Mango, 749 Kč), klobouk (Topshop, 905 Kč)Foto: Marie Bartošová

Zapojte do hry i sukně

Nezůstávejte jen u džínů, a klidně jděte i do kombinace s elegantní sukní. Mikina jí dodá na ležérnosti a celek odlehčí. Stylistka vybrala atypickou sukni lehce pod kolena, která svým střihem připomíná siluetu mořské víly. Pozor! K této délce byste měly volit podpatky nebo klínky, které vám opticky prodlouží nohy.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: mikina (Topshop, 1630 Kč), sukně (H&M, 899 Kč), košile (Zara, 999 Kč), boty (Baťa, 1599 Kč), kabelka (Mango, 449 Kč), hodinky (čtenářky vlastní), náramek (F&F, 169 Kč)Foto: Marie Bartošová

Blýskněte se. Doslova!

Baseballová mikina si bude rozumět i s kratšími sukněmi – v téhle blýskavé můžete bez váhání vyrazit i na party. Spolu s obyčejným bílým tílkem a klínky ji ale můžete unosit i přes den.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: mikina (Topshop, 1630 Kč), sukně (Bershka, 1799 Kč), tílko (Zara, 399 Kč), boty (Baťa, 799 Kč), kabelka (Zara, 799 Kč), prsten (Bershka, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Šaty a letní kozačky

Pohodovou variantou je spojení mikiny s vašimi oblíbenými šaty. Stylistka Veronika vybrala sněhově bílý model, který doplnila oblíbenými letními kozačkami. V horkých dnech je můžete vyměnit za klasické sandálky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: mikina (Topshop, 1630 Kč), šaty (Mango, 1399 Kč), náhrdelník (Bershka, 149 Kč), náramek (Mango, 449 Kč), boty (Baťa, 2399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Líbí se vám trend baseballových mikin, nebo si myslíte, že by měly zůstat výhradně v šatnících sportovců? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám