Hlavní obsah

Treska se zeleninou v alobalu

Hodnocení:
(6)
Foto: Jakub Jurdič
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
15 minut
Náročnost
nízká

Máme pro vás tip na večeři bohatou na bílkoviny, která vám pomůže zhubnout! Treska se zeleninou v alobalu vám zajisté zachutná a navíc budete dlouho zasyceni.

Ingredience pro:
1 porci
  • 250 g filetu z tresky
  • 120 g červené papriky
  • 100 g pórku
  • 100 g rajčat
  • 30 g šalotky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • kmín
  • pepř
  • šťáva z půlky citronu
Článek

Postup

Krok 1: Tresku omyjte a osušte. Zeleninu také omyjte a nakrájejte na menší kousky. Alobal rozložte na pracovní plochu, položte na něj tresku, osolte, opepřete a okmínujte. Nezapomeňte ji pokapat olejem a citronovou šťávou! Přidejte zeleninu, vše zabalte a pečte při 200 stupních Celsia 10 až 15 minut.

ynezorPumanzeSaNyknalC
11. 9. 2013

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.