Hlavní obsah
3,3
(9)
Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Máme pro vás tip na večeři bohatou na bílkoviny, která vám pomůže zhubnout! Treska se zeleninou v alobalu vám zajisté zachutná a navíc budete dlouho zasyceni.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 porci
  • 250 g tresky
  • 120 g červené papriky
  • 100 g pórku
  • 100 g rajčat
  • 30 g šalotky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1/4 lžičky pepře
  • 1 lžička citronové šťávy
Článek

Postup

01.

Tresku omyjte a osušte. Zeleninu také omyjte a nakrájejte na menší kousky. Alobal rozložte na pracovní plochu, položte na něj tresku, osolte, opepřete a okmínujte. Nezapomeňte ji pokapat olejem a citronovou šťávou! Přidejte zeleninu, vše zabalte a pečte při 200 stupních Celsia 10 až 15 minut.

Reklama

Související témata:

Načítám