Hlavní obsah

Tři podprsenky pro tři různé příležitosti. Jaké vybrala Helena Konarovská?

Foto: Greta Blumajerová

Ideální podprsenka na večer, do práce nebo na sport? Pro Helenu Konarovskou je to hračka!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Drobná Mirka denně sportuje, chodí ráda elegantně oblékaná, ale zároveň by chtěla podprsenku, ve které se bude cítit sexy. Jde najít hned tři různé varianty? Bez problému, hlásí Helena Konarovská.

Článek

Když nám přišla do redakce fotka paní Mirky (53), moc jsme nerozuměli, proč zrovna tato vysportovaná, usměvavá žena potřebuje poradit s výběrem podprsenky. Odpověď na tuto námi nevyřčenou otázku zároveň přišla v přiložené zprávě. „Denně sportuju a starám se o nemocného syna, do práce chodím elegantně oblečená, ale večer bych si zase vzala něco velmi sexy, co má malá prsa spolu se sebevědomím zvětší,“ svěřila se nám. Po jakém spodním prádle tedy sáhnout?

Univerzální podprsenka neexistuje

Hodně žen touží po prádle, ve kterém by si zacvičily a zároveň v něm i vypadaly svůdně na rande. „Realita je někde jinde. Pokud chcete sportovat a cítit se pohodlně, v podprsence s výztuží vám to opravdu nepůjde,“ uvádí na pravou míru Helena Konarovská.

Elegantní podprsenky, které jsou nevyztužené, zase prsa nezvednou do pomyslných bouliček, takže odpověď je jasná. Na každou příležitost jiná podprsenka. Po jakých tedy sáhnout, když máte velikost 70 C jako Mirka?

Foto: Greta Blumajerová

Kvůli povoleným ramínkům Mirce prsa v původní podprsence nesedělaFoto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

V horních částech košíčků zase ňadra zbyečně přetékala z podprsenkyFoto: Greta Blumajerová

Sportu zdar!

Kdo nesportuje, mohl by se divit, jaká může být věda ve výběru sportovní podprsenky. Velká. „Správná podprsenka na cvičení musí především upevnit prsa tak, aby doslova nepřekážela. Ňadra musí držet i kvůli správně nastaveným ramínkům a podprsenka by měla být ušita z kvalitního materiálu,“ upozorňuje odbornice na ženský dekolt.

Když si Mirka oblékla Sportovní podprsenku Panache Sportv odstínu zvaném Grey Floral, bylo hned na první pohled jasné, že jí sedí. Podprsenka je bez kostic a je dostupná ve velikosti C až GG a stojí 1360 Kč. Seženete ji i v barevném odstínu Grey Coral. „Plánuji v budoucnu běžet klasický maraton, s takovou výbavou se hned lépe pohybuji, nikde mě nic netlačí, nikde nic neodstává,“ hlásila nám hned z kabinky čtenářka. Podprsenka je k dispozici i ve variantě s kosticemi zde.

Foto: Greta Blumajerová

Sportovní podprsenka bez kostic Mirce dokonale padlaFoto: Greta Blumajerová

Ve znamení krajky

Jak už z předchozího dílu s paní Milušívíme, krajková podprsenka v kombinaci s hladkým povrchem dodá jak na sebevědomí, tak na eleganci. „Záleží jen na majitelce dekoltu, jakou barvičku zvolí. Většina žen sáhne po umírněnějších barvách, zatímco, když jim vybírají krajkové prádlo muži, barvy se vždy točí okolo růžové, červené nebo tyrkysové,“ vysvětluje k volbě barvy majitelka obchodu Le Chaton.

Zde si Mirka oblékla podprsenku Simone Perele Andorav odstínu zvaném Silver/Coral. A hned si také podprsenku pochvalovala, že ačkoli se v ní může svobodně pohybovat, určitě nevypadá fádně. Tato podprsenka je k dostání hned v několika barevných odstínech, stojí 2230 Kč a seženete ji ve velikostech B až G.

Foto: Greta Blumajerová

Hladký materiál v kombinaci s krajkovým zdobením je ideálním kompromisem pod košile či upnuté halenkyFoto: Greta Blumajerová

Sexy po padesátce? Žádný problém

Podprsenka Pleasure State Violet Laceyv odstínu zvaném Black Mirce udělala neuvěřitelnou radost.Podprsenka je ještě k dostání v odstínu Blue Depth a stojí 1820 Kč. Koupíte ji ve velikostech B až DD. Na drobném hrudníku se vyrýsovaly sexy dekolt i tolik vytoužená rýha. Být sexy i po padesátce není evidentně vůbec žádný problém.

Základem toho, jak prsa v podprsence krásně sedí, je to, aby si každá majitelka své prso uchopila a položila jej na kostici. Právě samotná kostice ňadro vynáší nahoru,“ upřesňuje oblékání podprsenky Helena Konarovská. A my jí musíme dát za pravdu. V každé z vyzkoušených podprsenek se drobná Mirka úplně proměnila a její sebevědomí se jí posunulo zas o trochu výš. A to za to vyzkoušení pár kousků prádla stojí. Nemyslíte?

Foto: Greta Blumajerová

Být sexy nemusí být hřích ani po padesátce, Mirka v této podprsence s výztuží byla jasným důkazemFoto: Greta Blumajerová

Další tipy ve stejné velikosti

Nestačila vám ukázka prádla, které Mirka sama vyzkoušela? Vybrali jsme vám modely podprsenek, které jsou dostupné i ve velikosti C. Vyberete si?

Foto: Archiv firmy

Gepardí vzor kombinovaný s krajkou. Víc svůdná být ani nemůžete :-). Lise Charmel, Panthere Shakti, 3360 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Rafinovaně zdobená podprsenka se hodí do hlubokých výstřihů. Marlies Dekker, Dame de Paris, 2190 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Hladká podprsenka bez ramínek. Ideální do společenských šatů. Implicite, Touch Me, 1210 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Romantické barevné prádlo vybírají ženám hlavně muži. Co jim trochu udělat radost? Fauve India, 2060 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Podprsenka s nižším středem, která je mírně transparentní, je velice rafinovaná. Implicite, Talisman, 1190 KčFoto: Archiv firmy

Toužíte se proměnit na jeden den v modelku a vyzkoušet si luxusní spodní prádlo za asistence Heleny Konarovské? Pokud se chcete objevit v našem nově chystaném video seriálu, napište nám na natalie.debnarova@prozeny.cz, pošlete svoji fotografii a telefon. Možná vybereme právě vás.

Reklama

Související témata:

Načítám