Hlavní obsah

Ukažte je! Podprsenky se letos nosí tak, aby byly vidět

Foto: profimedia

Spodní prádlo rovněž ovlivňují módní trendy. Jaké jsou podprsenky jara 2017?Foto: profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Líbí se vám jemné a lehce průsvitné materiály nebo široké průramky? Tak v tom případě je na čase pořídit si podprsenku, která váš výběr topu ještě podtrhne. Jaké se letos nosí?

Článek

Střihy v nabídce se samozřejmě zase tolik nemění, a pokud máte nějaký oblíbený, určitě ho nemusíte vyřadit ze svého provoněného šuplíku se spodním prádlem.

Trendy se ale nevyhýbají ani tomu, co nosíte pod hlavní vrstvou oblečení. Push-upky jsou na ústupu, v módě je nyní přirozenější vzhled prsou. Velmi populární jsou podprsenky bez výztuže i bez kostic, krajky nejen vpředu, ale také na zádech, nebo pásky v dekoltu. Podprsenky, které jsou tak krásné, že byste je měly nosit aspoň trochu viditelně, si můžete prohlédnout níže.

Bralette podprsenka na tisíc způsobů

Nevyztužená podprsenka se dvěma trojúhelníky si zaslouží, aby ledabyle vykukovala z trička s volným výstřihem. Výrobci na ní nešetří s krajkami, které jí ještě přidávají na lehkosti. Hodí se na menší poprsí a často je průhledná, protože bývá z těch nejjemnějších materiálů.

Je tedy potřeba být při výběru svršku ostražité, aby nebyl až moc pohyblivý :) Pokud vás více než krajky baví ikonky a potisky, i vy si mezi braletkami vyberete.

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): černá podprsenka, 569 Kč, světle růžová podprsenka, 559 Kč, oboje Y.A.S., prodává ZootFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): černá bralette, 599 Kč, bílá bralette, 699 Kč, oboje BeChickFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): vínová podprsenka Eden Lingerie (prodává Zoot), 859 Kč, oranžová podprsenka Topshop, 600 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): tělová podprsenka s kytičkami Toshop, 660 Kč, černá delší bralette Zara, 549 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto: oboje bralette podprsenky Paon, 865 KčFoto: Archiv firmy

Pásky, které přitáhnou pohled toho pravého

Podprsenky nemusí plnit jen praktickou funkci, tak proč jim nepřidat pár dekorativních prvků navíc? Pásky nejen v dekoltu jsou hitem tohoto roku. Tenhle výrazný prvek je skvělé zkombinovat třeba s oversized pánskou košilí, s džínovými šaty nebo s dalšími svršky, které nejsou primárně vyzývavé.

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): pudrová podprsenka, 599 Kč, černá podprsenka, 599 Kč, oboje BeChickFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): černá podprsenka BeChick, 399 Kč, podprsenka s motivem růže Paon, 1050 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): černá podprsenka Eden Lingerie, 549 Kč, podprsenka Pieces, 629 Kč, oboje prodává ZootFoto: Archiv firem

Sexy záda

Pokud máte rády topy s holými zády, určitě si zakládáte na výběru spodního prádla. Jednou variantou je podprsenka, která nebude vůbec vidět – bez ramínek, nebo rovnou bez zadní části (např. Eve's Bra). Druhou, sofistikovanější, možností je hra krajek na zádech. Na výběr jsou různé druhy spodního prádla, a to včetně body nebo korzetů, díky kterým se za vámi otočí opravdu každý.

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): růžová podprsenka, 480 Kč, šedomodrá podprsenka, 540 Kč, oboje TopshopFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): krajková podprsenka Pieces (prodává Zoot), 699 Kč, push-up podprsenka H&M, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): modrá podprsenka, 499 Kč, černá podprsenka, 699 Kč, oboje BeChickFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): černé body Pieces (prodává Zoot), 969 Kč, lososové body Topshop, 660 KčFoto: Archiv firem

Sportovní podprsenka nejen do posilovny

Máte rády pohodlí? Sportovní podprsenky se vyrábějí v mnoha barvách a vzorech a je škoda je nevyužít i do města. Barevná ramínka, která jsou vidět pod tričkem se spadlými rameny nebo pod tílkem s hlubokými průramky, působí svěže a zavděčí se těm, kdo svoji atraktivitu nechtějí tolik vystavovat na odiv.

Zároveň poskytují prsům pevnější podporu, takže si je mohou dovolit i ženy s větší velikostí. Prodloužené modely se v teplejším počasí dají nosit i jako minitričko. S rostoucí popularitou pohodlného prádla se navíc propojil sportovní střih s krajkovým dekorem.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): černobílá podprsenka Nike, 600 Kč, tělová podprsenka H&M, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): oranžová podprsenka Nike, 700 Kč, černá podprsenka H&M, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): květovaná podprsenka Desigual, 1242 Kč, barevná podprsenka Horsefeathers (prodává Zoot), 799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): růžová podprsenka, 569 Kč, černá podprsenka, 479 Kč, oboje Pieces (prodává Zoot)Foto: Archiv firmy

Když už podprsenky potřebujete, proč nenosit ty nejkrásnější? Tak do toho.

Načítám