Hlavní obsah

Ulice: Simona má nového chlapa!

Foto: archiv TV Nova

V Ulici si zahraje i Otakar Brousek ml.Foto: archiv TV Nova

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prolomí už konečně kadeřnice Simona kletbu, která se jako černý mrak vznáší nad jejím partnerským životem? Možná! S počátkem března totiž do nekonečného seriálu Ulice na TV Nova přichází nová postava. Otakar Brousek mladší alias sympaťák Jiří Kreuzer. Bude on pro Simonu ten pravý?

Článek

Typický anglický dandy, to je čerstvý padesátník Jiří Kreuzer, který už v pondělí nastupuje do rozjetého vlaku jménem Ulice. Je vždy pozorný, slušný a přitom srší ojediněle vytříbeným anglickým humorem. Už teď můžeme prozradit, že sám významně zasáhne do života nespokojené kadeřnice Simony. Možná právě proto vás ale překvapí, že Jiří je spíše samotář a introvert! Libuje si v kvalitních věcech (je to důsledek toho, že vyrůstal v  zajištěné rodině), vyžívá se v umění, hudbě a dobrém jídle a pití.

Jistě si všichni pamatujeme na scénu, kdy za Simonou na Vánoce přijeli rodiče – nádherný příklad věrnosti a partnerského soužití (roli maminky si tehdy Jana Altmannová opravdu užívala, více se dozvíte ZDE). Tak uvidíme, jestli podobné vlastnosti dokáže Jiří v Simoně probudit.

Jiřího Kreuzera hraje Otakar Brousek ml., kterého znáte nejen díky slávě uměleckého klanu Brousků, ale i kvůli jeho rolím. Zahrál si např. ve filmech Hop – a je tu lidoop, Snowboarďáci či v seriálu TV Nova Kriminálka Anděl. V současnosti vystupuje na prknech Městských divadel pražských, v Divadle ABC např. v inscenacích Ideální manžel či Příliš počestná žena.

Jiří Kreuzer se v Ulici objeví poprvé 1. března v 18.30 hodin.

Reklama

Související témata:

Načítám