Hlavní obsah

Úlovky pro vaši krásu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zadržte krásu pomocí zázračných přípravkůFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás pigmentové skvrny, máte po ránu opuchlé oči nebo potřebujete lepší ochranu pro své rty? Toužíte omladit pleť nebo ji chcete ochránit před slunečním zářením? Potom máme pro vás nové inspirativní novinky - budete dokonalá!

Článek

Chrání rty před mrazem i sluncem

Gloss Sensation, lesk na rty krémové struktury s obsahem lipopeptidů, které dodají rtům objem. Speciální výživné složení s MaxilipTM vyplní malé nerovnosti a vrásky, čímž se docílí viditelně plnějších rtů a zlepšení kontur. Semitransparentní odstíny zvýrazňují tvar a objem rtů, vitamin E vyživuje a chrání rty před nepříznivými vlivy prostředí. Tváří tohoto přípravku je Andrea Verešová.

Proti nateklým očím a očním vráskám

Golden Skin, Hydrogelové oční polštářky (Etre Belle) obsahují speciálně vybrané revitalizující aktivní složky - chitosan, mořský kolagen a zlato - aktivují obnovu buněk očního okolí. Intenzivní hydratující složky redukují vrásky a dodávají očnímu okolí elasticitu a svěžest.

Odstraní pigmentové skvrny

Perlový krém na ruce SPF 10 s aktivním perlovým proteinovým komplexem v mléku zesvětluje pleťové pigmenty a hydratuje pokožku rukou. Ochranný faktor 10 chrání pokožku rukou před zvýrazněním pigmentace slunečním zářením. Perlové proteiny antipigmentační a bělicí řady Etre Belle dodávají rukám jemný a hedvábný vzhled.

Foto: archiv firem

Vyzkoušejte nové kosmetické přípravkyFoto: archiv firem

Zesvětlování vlasů bez amoniaku

Deco Soft (Vitality´s) je extrémně jemný, kompaktní, zesvětlující systém bez obsahu amoniaku, který je obohacen o přírodní složky guar gum a rýžový škrob. Vlasy jemně zesvětlí, bez jakéhokoliv poškození jejich struktury a dodá jim jemné tóny. Je vhodný pro střední až jemné základy a střední až jemné vlasy. Deco Soft je určený pro vytváření zesvětlujících efektů tón v tónu.

Neviditelný vzhled a perfektní ochrana

Milujete outdoorové sporty? Pak nezapomínejte na ochranu proti UVA a UVB paprskům. Vyzkoušejte řadu Sun Sport (Lancaster) - produkty mají průhlednou nemastnou a nelepkavou texturu, která se lehce roztírá, okamžitě absorbuje a zůstane potažena neviditelnou ochrannou vrstvou, skrze kterou může kůže lehce dýchat. RPF Complex - komplex ze 100% přírodních antioxidantů rostlinného původu, neutralizuje 80 % volných radikálů, které způsobují předčasné stárnutí pleti.

Elixír proti stáří

Krém Elixír (Sanoflore) odhalil tajemství přírodních ingrediencí s bájnými schopnostmi zadržet mládí. Je složený z 99 % ingrediencí přírodního původu proti stárnutí pleti, obsahuje meduňku z Vercors, také nazývanou „Elixír života", ibišek s účinky proti stárnutí, rostlinné oleje z jojoby a růže mošusové s hydratačními a regeneračními schopnostmi. Zázračný přípravek koupíte v lékárnách.

Související témata:

Načítám