Hlavní obsah

Únik moči není v dnešní době žádná tragédie. Víte proč?

Foto: 123rf.com

Dříve byla ochrana proti inkontinenci nedokonalá. Moderní pomůcky zajišťují vysoký komfortFoto: 123rf.com

Trápí vás inkontinence? Nežádoucí únik moči zvaný též inkontinence dávno neznamená pohromu. Ano, i s ní můžete v pohodě žít kvalitní život bez většího omezení.

Článek

Dnes už se nemusíte obávat úniku moči na veřejnosti či mezi svými známými a přáteli – moderní pomůcky vám pomohou. Není třeba se stydět, inkontinence je dnes otevřené téma. Pojďme o tom spolu mluvit. Inkontinence je léčena a léčitelná v každém věku.

Foto: 123rf.com

S inkontinencí život nekončí. Je dobré o ní otevřeně hovořit. Inkontinence je léčena a léčitelná v každém věkuFoto: 123rf.com

Vymoženosti dnešní doby

Řešení, jak si pomoci, je na dosah. Moderní inkontinenční pomůcky se vyrábí i u nás v České republice. Věděli jste to? Jejich výrobou se zabývají odborníci v českém městečku Hrádek nad Nisou. A nejsou to žádní nováčci! Výrobce pomůcek Dailee působí na českém trhu už od roku 2012. Díky nim inkontinenční pomůcky Dailee splňují i ty největší nároky svých uživatelů.

Foto: DENTIMED s.r.o.

Inkontinenční pomůcky Dailee jsou vyrobené v České republice a z jejich široké nabídky si vybere každýFoto: DENTIMED s.r.o.

Víte, jak na tom byli naši předci?

Dříve se o komfortu nedalo hovořit. Do spodního prádla se vkládaly různé látkové pomůcky, tato ochrana však nebyla dostatečná. Naši předci neměli moc na výběr, my ale máme. Kvalita života je neodmyslitelnou součástí lidského bytí. V každém věku je její podstata významná. Inkontinenční pomůcky dnešní doby moč nejen rychle zachytí, ale odvedou ji od těla, aby se pokožka neopruzovala, a udrží ji v savém jádru. Inkontinenční pomůcky Dailee jsou pomůcky budoucnosti. Díky unikátní technologii magických kanálků perfektně sedí, jsou tenké a mají až fascinující absorpční schopnost. Pomůcky navíc pohlcují nepříjemný zápach moči. To je další obrovská výhoda. Naši předchůdci by koukali!

Foto: DENTIMED s.r.o.

Plenkové kalhotky jsou vyrobené unikátní technologií magických kanálků a jsou určené pro střední až těžký stupeň inkontinenceFoto: DENTIMED s.r.o.

Na nákup vyrazte v teplácích – na gauč

Ježí se vám chlupy na těle při představě, že stojíte v této době ve frontě v prodejně zdravotnických potřeb a složitě si vybíráte tu nejvhodnější inkontinenční pomůcku? Není divu, je jich opravdu mnoho. Vyberte si raději pomůcky na počítači v pohodlí svého domova. Pokud si nevíte rady, použijte pomocníky nebo si nechte poradit. Potom už stačí jen počkat na diskrétní balíček. Je to opravdu jednoduché.

Mějte rádi sami sebe

Žijte svůj život zase naplno. Máte nárok na komfort. Mějte rádi sami sebe a podpořte naši zemi volbou českých produktů. Díky tomu se můžete v klidu věnovat léčbě inkontinence a hodit stres za hlavu. Nezbývá než vám popřát hodně zdraví.

Více informací o inkontinenčních pomůckách Dailee najdete na www.dentimedshop.cz a www.pharmdelivery.cz.

Reklama

Načítám