Hlavní obsah

Upřímná zpověď mužů: Takhle vypadá milenka snů!

Foto: thinkstock

Muži neradi mluví o tom, jak by měla vypadat jejich milenka snů. Přesto jsme se jich zeptaliFoto: thinkstock

Reklama

Jak by měla vypadat ideální milenka? O tom zadaní muži jen neradi mluví, protože by se nevěry přece nikdy nedopustili! My ale zjistili, po čem muži touží. Takhle vypadá jejich milenka snů!

Článek

Je vysoká, štíhlá, blonďatá, s dokonalými ženskými křivkami a bujným poprsím? Ne! Námi oslovení pánové si vysněnou milenku představují jinak. Že by šlo mužům o duši? Omyl! Dle kritérií, která uvedli, jim jde spíš o klid (a samozřejmě sex)!

1. „Ne“ neexistuje

Bolestí hlavy, únavy, těžkého dne v práci a podobných výmluv mají muži dost doma. Milenka snů proto podle nich jejich milostné choutky nikdy neodmítne. „Nikdy jsem své ženě nezahnul, ale kdyby se to někdy stalo, tak hlavně nechci řešit nějaké přemlouvání, dobývání, zjišťování nálady a podobně. Když už milenka, tak taková, co má chuť na sex vždycky. Představuji si, že jakmile otevřu dveře její ložnice, vrhne se na mě a nebude se ztrácet čas nějakým povídáním,“ popisuje osmatřicetiletý Karel.

Foto: thinkstock

Na sex má chuť vždycky! To je jedno z hlavních kritériíFoto: thinkstock

2. Nic po mně nechce

Zná to asi každý manželský pár, který má za sebou několik let společného života. V koupelně zase kape kohoutek, je potřeba přivrtat před měsícem koupenou poličku, o nutnosti promazat vrzající dveře nemluvě. „Chápu, že doma musím vykonávat takzvané mužské práce, a jsem s tím smířen. Ale jestliže bych měl popsat ideální milenku, tak je to ta, co po mně tyhle věci nebude chtít. Měla by to být žena, u které si právě od téhle každodennosti a povinností odpočinu. Takže žádné kohoutky, žádné vrtání a podobně, prostě jen ona a já,“ tvrdí třiatřicetiletý Milan. Jediné, co by po něm měla ideální bokovka vyžadovat, je žhavý sex!

3. Bezpečný sex

Vypadá to, že nejvíc muže asi děsí představa, že by jejich milenka někdy zatoužila po tom, mít s nimi děti. Podobně se vyjádřilo totiž hned několik mužů, a to bez ohledu na to, zda už nějaké děti mají, či ne. Jejich názor je jasný – s milenkou se spí, ale děti se s ní neplodí!

„V tomhle směru si myslím, že ideální jsou starší ženy, které buď už děti mají a další rozhodně nechtějí, nebo starší ženy, v jejichž věku už by to bylo riskantní. Naprosto největší riziko je podle mě u mladých holek, vždycky přijde chvíle, kdy jim začnou tikat biologické hodiny, a to je okamžik, kdy se schyluje k velkému průšvihu,“ říká pětatřicetiletý Honza.

Foto: thinkstock

Jakmile začne milenka toužit po dětech, vyděsí to muže k smrtiFoto: thinkstock

4. Spokojená čekatelka

Esemesky každou minutu a noční telefonáty od milenky. To je noční můra mnoha mužů. Proto by podle nich bokovka snů snad ani neměla vlastnit mobilní telefon. „Já to nikdy nezažil, ale kamarád s tím měl velké problémy. Prostě ho začala milenka stíhat a volala mu ve chvílích, kdy bylo jasné, že je se svou ženou. Takže za mě je super milenka ta, která nevolá a nepíše raději nikdy, prostě počká, až zavolá muž. Takže by měla mít dost svých koníčků, aby se při tom čekání nenudila. Ale to je nereálné, a proto já raději žádnou milenku nemám,“ směje se jednatřicetiletý Michal.

5. Má čas a byt

Řada mužů se také zmiňovala o tom, že velkým problémem bývá sladit své časové možnosti s těmi, které má milenka. Proto to vypadá, že vysněná bokovka by měla mít čas kdykoli. „Mě taky napadá, že by měla mít svůj byt. Protože brát si ji do bytu, kde žiji s partnerkou, je zbytečný risk, jedna zapadlá náušnice nebo vlasy na polštáři mohou nadělat hodně škody. A platit za hotelové pokoje je nejen drahé, ale i manželka by si mohla všimnout pravidelných výdajů,“ říká pětatřicetiletý Pavel.

Dámy, můžete být v klidu, takováhle super milenka prostě neexistuje.

Reklama

Související témata:

Načítám