Hlavní obsah

V čem jste v posteli jedineční? Odhalte svůj sexuální podpis!

Foto: Thinsktock

Ještě nemáte svůj sexy autogram? Tak to rychle napravteFoto: Thinsktock

Reklama

Chcete být dobří v posteli? Pak potřebujete dostatek vědomostí, praktické zkušenosti a nadšení. Ale pokud chcete být opravdovými sexuálními mistry, chce to ještě něco. Mít svůj vlastní sexy autogram!

Článek

Nejspíš jste o tom nikdy neslyšeli, a tak se logicky ptáte, co to ten „sexy autogram“ je? Podle britské expertky Tracey Cox, jde vlastně o jakýsi váš postelový podpis, něco, co je typické jen pro vás.

„Může to být soubor milostných pohybů, který ovládáte jen vy, a znají ho jen vaši milenci. Může to být ale klidně něco tak naprosto jednoduchého, jako je způsob zatočení jazyka při líbání, ze kterého se ale vašemu protějšku zamotá hlava. Je to jednoduše něco, co je při postelových hrátkách typické jen pro vás a vašemu partnerovi to činí potěšení, které jinde nenajde,“ vysvětluje Tracey Cox.

Že nic takového nemáte či neovládáte? Omyl! Jen o tom ještě nevíte. V britském deníku Daily Mail proto Tracey Cox popsala návod, jak objevit svůj sexy autogram:

1. Co vás baví, to vám jde

V žádném případě se do ničeho nenuťte, nezkoušejte žádnou praktiku, o níž jste předem přesvědčeni, že se vám líbit nebude. Při ní svůj sexuální podpis stejně nenajdete. Naopak se řiďte jednoduchým pravidlem, které říká, že to, co vás baví, vám také jde a jste v tom dobří.

Takže si v hlavě vytvořte jakýsi seznam erotických činností, které vás těší, užíváte si je, máte je ve velké oblibě. Od nich se pak posunete dál.

Foto: Thinsktock

Základem úspěchu je dělat jen to, co vás baví a líbí se vám to. V tom budete totiž nejlepšíFoto: Thinsktock

2. Objevte a rozviňte svůj talent

Přemýšlejte, která z daných praktik či milostných aktivit vám jde nejlépe. V čem jste asi tak nejlepší? Vyberte jednu a pokládejte ji za jakýsi výchozí bod.

Pro příklad si řekněme, že je tou danou „nej“ aktivitou třeba orální sex. Teď už jde jen o to, abyste ho vylepšili na maximum. „Až se mu budete příště oddávat, poproste partnera, aby vám popsal, jak se při různých technikách cítí. Jaké pocity v něm vyvolávají měnící se rychlosti vašeho laskání, jaká místa jsou citlivá a podobně. Poproste ho, aby to vše obodoval na stupnici od jedné do deseti,“ radí Tracey Cox. Podle ní vám tak vznikne přesný popis toho, co je nejlepší a partnerovi se nejvíc líbí.

3. Získávejte informace

Nechce to usnout na vavřínech. Už máte zvolenou praktiku, s níž váš sexuální podpis souvisí, ale je potřeba to trochu vylepšit. Přemýšlejte o vychytávkách a tricích, které danou činnost učiní originální. Zkuste objevit či vymyslet nějakou inovaci. „Projděte si internet, zhlédněte třeba všechny díly Sexu ve městě nebo se poptejte mezi dobrými přáteli,“ upřesňuje Tracey Cox.

Foto: Thinsktock

Mějte něco, co jiní nemají. Užijete si to vy i váš partnerFoto: Thinsktock

Nemusíte podle ní hned přátelům vyzvonit, co máte v plánu, ale můžete to pěkně zaobalit. „Popište jim třeba nějakou inovaci s tím, že jste o ní četli na internetu, a zeptejte se, co si o tom myslí. Určitě se ale ptejte jak mužů, tak žen, ať máte názory obou stran,“ dodává Tracey Cox. Tím zjistíte rovnou dvě věci – zda je daná „novinka“ lákavá, a zda je to vůbec „novinka“ nebo naopak celkem rozšířená věc.

4. Otestujte to!

Poslední krok je asi nejdůležitější a měl by být i nejpříjemnější. Všechny rady, triky a tipy nyní přeměňte v praxi. „Učiňte ze svých dosavadních zjištění velký a okázalý sexuální zážitek se svým partnerem. Nejdřív se soustřeďte na to, abyste zkombinovali vše, co máte v plánu, jakmile dojde na akci, už nechte jednat instinkt,“ říká Tracey Cox.

Výsledkem by mělo být naprosté partnerovo nadšení, a to je známka toho, že váš sexy autogram byl objeven!

Znáte svůj sexy autogram? V čem jste nejlepší vy?

Reklama

Související témata:
Autogram

Načítám